Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend

ZOOmeravonden in Diergaarde Blijdorp

Eindelijk kun je deze zomer weer tot laat genieten in Diergaarde Blijdorp, tijdens de ZOOmeravonden. We openen deuren die normaal gesloten blijven, vrijwilligers vertellen je allerlei wetenswaardigheden over de dieren en planten en op de terrassen is live muziek. Kom je ook langs? Vergeet dan niet om langs te gaan bij het onlangs geopende nieuwe Himalayagebied.

IEDERE VRIJDAG & ZATERDAG tot 21:00 uur open

T/m 13 augustus

DAGTICKETS & ZOOMERAVOND-TICKETS

Deze zomervakantie is Diergaarde Blijdorp iedere vrijdag en zaterdag extra lang geopend, tot 21:00 uur. Geniet in de avondzon en ontdek hoe de dieren zich klaarmaken voor de nacht. Verspreid door de Diergaarde vind je verschillende foodtrucks en terrasjes voor een hapje en een drankje.

Natuurlijk kun je op ZOOmeravonden ook voor 15:00 uur al langskomen en tot ’s avonds blijven. Dit kan gewoon op je normale ticket.

KIJKJES ACHTER DE SCHERMEN

Vanaf 17:00 uur is het kijkje achter de schermen te bezoeken. Hieronder de kijkjes per dag:

Vrijdag 29 juli en zaterdag 30 juli: Giraffenverblijf ‘de Ui’.
Vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus: Oceanium – filterruimte zeeleeuwen.
Vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus: Botanische kassen.

ETEN EN DRINKEN

Verspreid door onze dierentuin kun je neerstrijken bij een van de foodtrucks, horecapunten of restaurants. Bij de Terraszaal, Oewanja Lodge en het Chill & Grill Plein is er live muziek. Het Chill & Grill Plein is omgetoverd tot kleurrijk Mexicaans terras, met eten en drinken in thema.

ZOOmeravond-tarief na 15.00 uur

Kom je op ZOOmeravonden na 15:00 uur?

    • Dan kun je als dagbezoeker gebruik maken van het speciale ZOOmeravond-tarief  van €16,50 per persoon
    • Als Blijdorp-abonnementhouder heb je vrij entree & kun je na 15:00 uur (maximaal) 4 introducés meenemen met nog eens 25% korting op de ZOOmeravond-tarieven.
    • De ZOOmeravond-tickets zijn zowel online als aan de kassa te koop.
    • Uiteraard zijn ook alle overige tickets gewoon geldig tijdens de ZOOmeravond.

DAGTICKETS & ZOOMERAVOND-TICKETS

Vaker komen?

Met een Blijdorp-abonnement kun je zo vaak als je wilt onze dierentuin bezoeken. Je ziet de jonge dieren opgroeien en draagt ook bij aan het welzijn van onze dieren én het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Koop nu alvast een abonnement of verdien direct je entreetickets terug en koop een abonnement tijdens je bezoek.

ABONNEMENT KOPEN