Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Souvenirs

Duik eens in de Zee van Zoovenirs! Na een bezoek aan de Diergaarde wil je wel wat leuks mee naar huis nemen, als herinnering voor jezelf of als cadeautje.

Ga eens snuffelen in de winkel “Zee van Zoovenirs” bij de entree Oceanium-zijde. Knuffels (pluche dieren), puzzels, boeken, dieren-verkleedspullen, koelkastmagneetjes: je vindt het er allemaal!

Deze diashow vereist JavaScript.

Nieuwe productlijnen:

  • Voor gorilla-fans
    Bokito heeft een eigen souvenirlijn & een familie-spel.  Coole broodtrommels, beker, kinderservies (bord, kom, beker), sleutelhangers, puzzel, pen, kleurpotloden, keycord, placemat, magneet, ‘slap’-armband en nog veel meer…
  • Sizzel en Todz voor de  kleinste fans
    De speelse ijsberen Sizzel en Todz zijn populair in Blijdorp. De pluizige tweeling heeft voor de kleinste Blijdorp-fans een eigen babylijn in onze souvenirwinkel: babyrompertjes (maten 62/68, 74/80 en 86/92), een slabbetje,knuffeldoek, speentje, bestek en een drinkbeker.

Blijdorp Blond servies

Er is nu ook een Blijdorp-servies van het populaire serviesmerk BlondAmsterdam. Een mooie aanwinst in ons assortiment! Er is keuze uit een mok, kom, gebaksbord en ontbijtbord.

Ook zijn er bijzondere diertjes te vinden in de souvenirshop: kinderrugzakjes, broodtrommels en kinder-trolleys van LittleLife in de vorm van bv vlinder, giraf, visje, krokodil etc.