Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Souvenirs

Duik eens in de Zee van Zoovenirs! Na een bezoek aan de Diergaarde wil je wel wat leuks mee naar huis nemen, als herinnering voor jezelf of als cadeautje.

Openingstijden:

  • Gedurende zomertijd alle dagen van 9:30 tot 18:00 uur.
  • Gedurende wintertijd van ma t/m vrij van 11:00 tot 17:00 en het weekend van 9:30 tot 17:00. Tijdens schoolvakanties vanaf 9:30 uur.

Ga eens snuffelen in de winkel ‘Zee van Zoovenirs’ bij de entree Oceanium-zijde. Knuffels (pluche dieren), puzzels, boeken, dieren-verkleedspullen, koelkastmagneetjes: je vindt het er allemaal!

Deze diashow vereist JavaScript.

Blijdorp-productlijnen:

  • Peuterboekje Een rondje Diergaarde Blijdorp € 9,50
    ‘Een rondje Diergaarde Blijdorp’: hèt kartonboekje voor de allerkleinste dieren- of Blijdorpfans. Het boekje is een samenwerking tussen Ckoe en Diergaarde Blijdorp. Het neemt je mee vanaf de monumentale ingang aan de Van Aerssenlaan via de flamingo’s, de komodovaraan en de kleine panda’s naar het Oceanium en weer terug langs de okapi en haar jong naar de gorilla’s. Behalve de bekende dierentuin-dieren hebben ook andere, minder bekende diersoorten een plekje gekregen, zoals het slurfhondje en de bijeneter. Het boekje is een vrolijk geïllustreerd aandenken aan een van Nederlands populairste dierentuinen. Maar het is vooral ook een leuke en leerzame manier om jonge kinderen kennis te laten maken met dieren in het algemeen. Het boekje telt 22 pagina’s.
  • Blijdorp Blond servies
    Een unieke souvenir: Blijdorp-servies van het populaire serviesmerk BlondAmsterdam. Een mooie aanwinst in ons assortiment! Er is keuze uit een mok, kom, gebaksbord en ontbijtbord.