Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Souvenirs

Duik eens in de Zee van Zoovenirs! Na een bezoek aan de Diergaarde wil je wel wat leuks mee naar huis nemen, als herinnering voor jezelf of als cadeautje.

Ga eens snuffelen in de winkel ‘Zee van Zoovenirs’ bij de entree Oceanium-zijde. Knuffels (pluche dieren), puzzels, boeken, dieren-verkleedspullen, koelkastmagneetjes: je vindt het er allemaal!

Deze diashow vereist JavaScript.

Blijdorp-productlijnen:

 • Unieke tassen met een verhaal
  Van het promotiemateriaal van Diergaarde Blijdorp, zoals vlaggen en reclamedoeken worden naderhand unieke tassen gemaakt  In samenwerking met Beat the Bag (Verdraaid Goed) en de sociale werkplaats Talentfabriek010 in Rotterdam wordt dit promotiemateriaal gerecycled en krijgt het een tweede leven. Mooi meegenomen Zoo! Prijzen 2018: Opvouwbare shopper €12,50, Grote shopper € 15,00
 • Duurzame Blijdorp-kledinglijn met retroprints
  Voor het 160-jarig bestaan van de Diergaarde in 2017 zijn er originele t-shirts ontwikkeld met ontwerpen uit de jaren ‘50 en ’60. Reclame-uitingen van weleer. De shirts en sweaters zijn gemaakt van biologisch katoen en met Oeko-Tex® gecertificeerde inkt bedrukt. Prijzen 2018: kids t-shirts: €19, kids sweaters: €39, volwassen t-shirts m/v: €29.
 • Voor gorilla-fans
  Bokito heeft een eigen souvenirlijn & een familie-spel. Coole broodtrommels, beker, kinderservies (bord, kom, beker), sleutelhanger, puzzel, pen, kleurpotloden, keycord, placemat, magneet, ‘slap’-armband en nog veel meer…
 • Sizzel en Todz voor de  kleinste fans
  De speelse ijsberen Sizzel en Todz zijn populair in Blijdorp. De pluizige tweeling heeft voor de kleinste Blijdorp-fans een eigen babylijn in onze souvenirwinkel: babyrompertjes (maten 62/68, 74/80 en 86/92), een slabbetje,knuffeldoek, speentje, bestek en een drinkbeker.

Blijdorp Blond servies

Er is nu ook een Blijdorp-servies van het populaire serviesmerk BlondAmsterdam. Een mooie aanwinst in ons assortiment! Er is keuze uit een mok, kom, gebaksbord en ontbijtbord.

Ook zijn er bijzondere diertjes te vinden in de souvenirshop: kinderrugzakjes, broodtrommels en kinder-trolleys van LittleLife in de vorm van bv vlinder, giraf, visje, krokodil etc.