Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Souvenirs

Duik eens in de Zee van Zoovenirs! Na een bezoek aan de Diergaarde wil je wel wat leuks mee naar huis nemen, als herinnering voor jezelf of als cadeautje.

Dagelijks geopend van 10:00-17:00 uur.

Ga eens snuffelen in de winkel ‘Zee van Zoovenirs’ bij de entree Oceanium-zijde. Knuffels (pluche dieren), puzzels, boeken, dieren-verkleedspullen, koelkastmagneetjes: je vindt het er allemaal!

Deze diashow vereist JavaScript.

Blijdorp-productlijnen:

 • Unieke tassen met een verhaal
  Van het promotiemateriaal van Diergaarde Blijdorp, zoals vlaggen en reclamedoeken worden naderhand unieke tassen gemaakt  In samenwerking met Beat the Bag (Verdraaid Goed) en de sociale werkplaats Talentfabriek010 in Rotterdam wordt dit promotiemateriaal gerecycled en krijgt het een tweede leven. Mooi meegenomen Zoo! Prijzen 2018: Opvouwbare shopper €12,50, Grote shopper € 15,00
 • Peuterboekje Een rondje Diergaarde Blijdorp
  ‘Een rondje Diergaarde Blijdorp’: hèt kartonboekje voor de allerkleinste dieren- of Blijdorpfans. Het boekje is een samenwerking tussen Ckoe en Diergaarde Blijdorp. Het neemt je mee vanaf de monumentale ingang aan de Van Aerssenlaan via de flamingo’s, de komodovaraan en de kleine panda’s naar het Oceanium en weer terug langs de okapi en haar jong naar de gorilla’s. Behalve de bekende dierentuin-dieren hebben ook andere, minder bekende diersoorten een plekje gekregen, zoals het slurfhondje en de bijeneter. Het boekje is een vrolijk geïllustreerd aandenken aan een van Nederlands populairste dierentuinen. Maar het is vooral ook een leuke en leerzame manier om jonge kinderen kennis te laten maken met dieren in het algemeen. Het boekje telt 22 pagina’s en kost 8,95 euro.
 • Duurzame Blijdorp-kledinglijn met retroprints
 • Voor het 160-jarig bestaan van de Diergaarde in 2017 zijn er originele t-shirts ontwikkeld met ontwerpen uit de jaren ‘50 en ’60. Reclame-uitingen van weleer. De shirts en sweaters zijn gemaakt van biologisch katoen en met Oeko-Tex® gecertificeerde inkt bedrukt. Prijzen 2018: kids t-shirts: €19, kids sweaters: €39, volwassen t-shirts m/v: €29.
 • Voor gorilla-fans
  Bokito heeft een eigen souvenirlijn & een familie-spel. Coole broodtrommels, beker, kinderservies (bord, kom, beker), sleutelhanger, puzzel, pen, kleurpotloden, keycord, placemat, magneet, ‘slap’-armband en nog veel meer…
 • Sizzel en Todz voor de  kleinste fans
  De speelse ijsberen Sizzel en Todz zijn populair in Blijdorp. De pluizige tweeling heeft voor de kleinste Blijdorp-fans een eigen babylijn in onze souvenirwinkel: babyrompertjes (maten 62/68, 74/80 en 86/92), een slabbetje,knuffeldoek, speentje, bestek en een drinkbeker.

Blijdorp Blond servies

Er is nu ook een Blijdorp-servies van het populaire serviesmerk BlondAmsterdam. Een mooie aanwinst in ons assortiment! Er is keuze uit een mok, kom, gebaksbord en ontbijtbord.