Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Souvenirs

Duik eens in de Zee van Zoovenirs! Na een bezoek aan de Diergaarde wil je wel wat leuks mee naar huis nemen, als herinnering voor jezelf of als cadeautje.

Ga eens snuffelen in de winkel “Zee van Zoovenirs” bij de entree Oceanium-zijde. Knuffels (pluche dieren), puzzels, boeken, dieren-verkleedspullen, koelkastmagneetjes: je vindt het er allemaal!

Deze diashow vereist JavaScript.

Nieuwe productlijnen:

  • Voor gorilla-fans
    Ter gelegenheid van Bokito’s verjaardag introduceren we een nieuwe productlijn en een Bokito familie-spel. Veel producten zijn nu al verkrijgbaar in de Zee van ZOOvenirs, waaronder broodtrommels en beker, kinderservies (bord, kom, beker), sleutelhangers, magneet en ‘slap’-armband. De rest van de serie volgt later.
  • Sizzel en Todz voor de  kleinste fans
    De speelse ijsberen Sizzel en Todz zijn populair in Blijdorp. De pluizige tweeling heeft voor de kleinste Blijdorp-fans een eigen babylijn in onze souvenirwinkel: babyrompertjes (maten 62/68, 74/80 en 86/92), een slabbetje,knuffeldoek, speentje, bestek en een drinkbeker.

Blijdorp Blond servies

Er is nu ook een Blijdorp-serviesje van het populaire serviesmerk BlondAmsterdam. Een mooie aanwinst in ons assortiment! Er is keuze uit een mok, kom, gebaksbord en ontbijtbord.

Blijdorp kinderkleding-lijn

Speciaal voor Diergaarde Blijdorp is er een kinderkledinglijn ontworpen  met Blijdorp-dieren in de hoofdrol: Bokito, ijsbeer, pinguïn, haai, flamingo’s en de vlinders van Amazonica. Er is keuze uit zes verschillende kindervestjes (92 t/m 152) en zes verschillende kinder-Tshirts (92 t/m 164). Prijzen vanaf €25,-.

Ook zijn er nieuwe diertjes in Blijdorp in de souvenirshop gearriveerd: kinderrugzakjes, broodtrommels en kinder-trolleys van LittleLife in de vorm van bv vlinder, giraf, visje, krokodil etc.