Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend
ik ben een Blijdorpert

Koop ticket & reserveer tijdslot

Diergaarde Blijdorp is weer dagelijks voor iedereen te bezoeken.  Het kabinet heeft bekend gemaakt dat dierentuinen weer hun poorten mogen openen onder bepaalde voorwaarden.

Update 10 juni

Heropening 

Iedereen kan weer onze dierentuin bezoeken. Hiervoor heb je een tijdslot en een geldig abonnement of entreebewijs nodig.

LET OP: De binnenlocaties zijn weer open. De Victoriaserre en de doorloopvolières zijn gesloten i.v.m. de landelijke maatregelen omtrent de vogelgriep. Dat kan betekenen dat sommige dieren nu nog niet te zien zijn. Het dragen van een mondkapje in de binnenruimtes is verplicht.

VEELGESTELDE VRAGEN & TIJDSLOT-INFO


TICKETS & TIJDSLOTEN

Heb je een abonnement?TIJDSLOT ABONNEMENTHOUDER Heb je al een entreebewijs?TIJDSLOT DAGBEZOEKER
Entreebewijs kopen & tijdslot reserveren?ENTREETICKET & TIJDSLOT Nog geen entreebewijs en tijdslot?MAAK KASSA-AFSPRAAK
VERLENG ABONNEMENT

Prijzen tickets

Let op: Entreetijd (tijdslot) reserveren is verplicht. Normaal Online
Volwassene € 24,50 € 23,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 20,00 € 19,00
Baby’s en peuters 0 t/m 2 jaar Gratis
Begeleiders (vanaf 13 jaar) van gehandicapte personen (vanaf 3 jaar) alleen aan de kassa te koop € 14,50

Geldigheid tickets en tijdslot reserveringen

Het tijdslot is uitsluitend geldig de gekozen dag en tijdstip. De geldigheid van het entreebewijs wordt vermeld op het e-ticket. Let op: i.v.m. de lockdown wordt de geldigheid van het entreebewijs geldig t/m 31 december 2020 verlengd met het aantal dagen dat Blijdorp gesloten is. Meer info over lockdown >

Vragen over bestelde tickets & tijdsloten?

Neem gratis contact op met onze ticketpartner Ticketcounter via: +31 (0)10 751 64 00 of via mail. Bereikbaar tijdens openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:30 uur, in het weekend per mail.

Vragen over abonnement

Wil je meer weten over de abonnementsvoordelen, betalingsmogelijkheden of het verlengen van je bestaande abonnement? Klik hier voor meer informatie.

VOORBEREID OP STAP

Neem voor je bezoek de huisregels en antwoorden op de meest gestelde vragen door. Bij binnenkomst in Blijdorp ontvang je een plattegrond met daarop de huisregels en de aangepaste route en looprichtingen. Of gebruik de gratis Blijdorp app.

Meest gestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Mondkapjes

Het is verplicht om een mondkapje te dragen in onze binnenlocaties. Dit advies geldt ook voor toiletten. Ook onze medewerkers dragen mondkapjes op plekken waar de 1,5 meter niet is te garanderen. Wasbare mondkapjes zijn ook te koop in de souvenirwinkel Zee van ZOOvenirs bij de hoofdingang.