Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 00:00 uur geopend
ik ben een Blijdorpert

Koop een ticket & reserveer een tijdslot

WEER GESLOTEN

Update 23 februari 2021:
Vanwege de afgekondigde lockdown moet ook Diergaarde Blijdorp haar poorten weer tijdelijk sluiten. Met zijn allen moeten we onze schouders eronder zetten om het coronavirus de kop in te drukken. Het verzorgen van onze unieke dieren en planten gaat gewoon door, maar dan zonder bezoekers en dus ook zonder inkomsten.

Steun nog hard nodig

Steun is daarom harder nodig dan ooit: met een abonnement of een donatie. Zo draag je bij aan het welzijn van onze dieren en natuurbehoud. Klik hier en ontdek hoe je ons kunt steunen >

Meest gestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen

Snuffel eens in onze webshop >


Als onze dierentuin weer geopend is…

Ga dan voorbereid op pad en neem voor aanvang van je bezoek de huisregels en antwoorden op de meest gestelde vragen door. Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond met daarop de huisregels en de aangepaste route en looprichtingen. Of gebruik de gratis Blijdorp app.

Mondkapjes

Het is verplicht om een mondkapje te dragen in onze binnenlocaties zoals het Oceanium, Amazonica, etc. Dit advies geldt ook voor toiletten. Ook onze medewerkers dragen mondkapjes op plekken waar de 1,5 meter niet is te garanderen. Wasbare mondkapjes zijn ook te koop in de souvenirwinkel Zee van ZOOvenirs bij de hoofdingang.

Prijzen tickets

Let op: Entreetijd (tijdslot) reserveren is verplicht. Normaal Online
Volwassene € 24,50 € 23,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 20,00 € 19,00
Baby’s en peuters 0 t/m 2 jaar Gratis
Begeleiders (vanaf 13 jaar) van gehandicapte personen (vanaf 3 jaar) alleen aan de kassa te koop € 14,50

TICKET + TIJDSLOT 

Ik wil een entreekaartje kopen en een tijdslot reserveren.


TIJDSLOT KASSA VOOR DAGBEZOEK 

Ik wil bij de kassa aan de hoofdingang (Blijdorplaan) mijn kortingsbon verzilveren, gebruik maken van een voordeelpas (Rotterdampas, Rotterdam Welcome Card, Ooievaarspas, Dordtpas) of korting krijgen met een abonnement van een van onze partnerparken. Het is alleen mogelijk om te betalen met pin.


TIJDSLOT (TOEKOMSTIGE) ABONNEMENTHOUDER

  • Ik wil mijn abonnement bij de kassa aan de hoofdingang (Blijdorplaan) verlengen, wijzigen, aanschaffen of een pasje aanmaken met aansluitend toegang tot Blijdorp /een bezoek afrekenen op een instelling abonnement.
  • Ik ben in het bezit van een geldige abonnementpas en wil Blijdorp (eventueel met introducés) bezoeken.

TIJDSLOT (IK HEB AL EEN TICKET)

Ik ben al in het bezit van een ticket of een actieticket van Kruidvat, Jumbo, ANWB, SamenSterk of loterij.


Geldigheid tickets en tijdslot reserveringen

Het tijdslot is uitsluitend geldig de gekozen dag en tijdstip. De geldigheid van het entreebewijs wordt vermeld op het e-ticket. Let op: i.v.m. de huidige lockdown wordt de geldigheid van het entreebewijs vermeld op het e-ticket verlengd met het aantal dagen dat Blijdorp gesloten is (ca. 5 weken). Meer info over lockdown >

Vragen over bestelde tickets & tijdsloten?

Neem gratis contact op met onze ticketpartner Ticketcounter via: +31 (0)10 751 64 00 of via mail. Bereikbaar tijdens openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:30 uur, in het weekend per mail.

Vragen over abonnement

Wil je meer weten over de abonnementsvoordelen, betalingsmogelijkheden of het verlengen van je bestaande abonnement? Klik hier voor meer informatie.