Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot uur geopend
ik ben een Blijdorpert

Koop een ticket & reserveer een tijdslot

Diergaarde Blijdorp is vanaf 19 november weer geopend voor bezoekers. Reserveer nu een ticket en tijdslot voor jouw bezoek.

Ga voorbereid op pad en neem voor aanvang van je bezoek de huisregels en antwoorden op de meest gestelde vragen door. Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond met daarop de huisregels en de aangepaste route. We verzoeken je rekening te houden met de gemarkeerde bewegwijzering. Ook de gratis Blijdorp app is aangepast met de aangepaste route en looprichtingen.


TIJDSLOT (TOEKOMSTIGE) ABONNEMENTHOUDER

  • Ik wil mijn abonnement bij de kassa aan de hoofdingang (Blijdorplaan) verlengen, wijzigen, aanschaffen of een pasje aanmaken met aansluitend toegang tot Blijdorp /een bezoek afrekenen op een instelling abonnement.
  • Ik ben in het bezit van een geldige abonnementpas en wil Blijdorp (eventueel met introducés) bezoeken.

TIJDSLOT (IK HEB AL EEN TICKET)

Ik ben al in het bezit van een ticket of een actieticket van Kruidvat, Jumbo, ANWB, SamenSterk of loterij.


TICKET + TIJDSLOT 

Ik wil een entreekaartje kopen en een tijdslot reserveren.


TIJDSLOT KASSA VOOR DAGBEZOEK 

Ik wil bij de kassa aan de hoofdingang (Blijdorplaan) mijn kortingsbon verzilveren, gebruik maken van een voordeelpas (Rotterdampas, Rotterdam Welcome Card, Ooievaarspas, Dordtpas) of korting krijgen met een abonnement van een van onze partnerparken. Het is alleen mogelijk om te betalen met pin.


Geldigheid tickets en tijdslot reserveringen

Het tijdslot is uitsluitend geldig de gekozen dag en tijdstip. De geldigheid van het entreebewijs wordt vermeld op het e-ticket.

Vragen over bestelde tickets & tijdsloten?

Neem gratis contact op met onze ticketpartner Ticketcounter via: +31 (0)10 751 64 00 of via mail. Bereikbaar tijdens openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:30 uur, in het weekend per mail.

Vragen over abonnement

Wil je meer weten over de abonnementsvoordelen, betalingsmogelijkheden of het verlengen van je bestaande abonnement? Klik hier voor meer informatie.