Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend
ik ben een Blijdorpert

Koop een ticket & reserveer een tijdslot

Om ervoor te zorgen dat je veilig en onbezorgd kunt genieten van de dieren in een natuurlijke omgeving, hebben wij verschillende maatregelen genomen. Zo heb je alleen toegang op vertoon van een geldig entreebewijs én een tijdslot-reservering.

Ga voorbereid op pad en neem voor aanvang van je bezoek de huisregels en antwoorden op de meest gestelde vragen door. Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond met daarop de huisregels en de aangepaste route. We verzoeken je rekening te houden met de gemarkeerde bewegwijzering. Ook de gratis Blijdorp app is aangepast met de aangepaste route en looprichtingen.


TIJDSLOT (TOEKOMSTIGE) ABONNEMENTHOUDER

  • Ik wil mijn abonnement bij de kassa aan de hoofdingang (Blijdorplaan) verlengen, wijzigen, aanschaffen of een pasje aanmaken met aansluitend toegang tot Blijdorp / een bezoek afrekenen op een instellingsabonnement.
  • Ik ben in het bezit van een geldige abonnementpas en wil Blijdorp (eventueel met introducés) bezoeken via de entree aan de Oceaniumzijde (Blijdorplaan 8).
  • Ik ben in het bezit van een geldige abonnementpas en wil Blijdorp (zonder introducés) bezoeken via de entree aan de Rivièrazijde (van Aerssenlaan)

TIJDSLOT (IK HEB AL EEN TICKET)

Ik ben al in het bezit van een ticket of een actieticket van Kruidvat, Jumbo, ANWB, SamenSterk of loterij.


TICKET + TIJDSLOT 

Ik wil een entreekaartje kopen en een tijdslot reserveren.


TIJDSLOT KASSA VOOR DAGBEZOEK 

Ik wil bij de kassa aan de hoofdingang (Blijdorplaan) mijn kortingsbon verzilveren, gebruik maken van een voordeelpas (Rotterdampas, Rotterdam Welcome Card, Ooievaarspas, Dordtpas) of korting krijgen met een abonnement van een van onze partnerparken.


Geldigheid tickets en tijdslot reserveringen

Het tijdslot is uitsluitend geldig de gekozen dag en tijdstip. De geldigheid van het entreebewijs wordt vermeld op het e-ticket.

Vragen over bestelde tijdslot reserveringen?

Neem gratis contact op met onze ticketpartner Ticketcounter via: +31 (0)10 751 64 00 of via mail. Bereikbaar tijdens openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:30 uur, in het weekend per mail.

Vragen over abonnement

Wil je meer weten over de abonnementsvoordelen, betalingsmogelijkheden of het verlengen van je bestaande abonnement? Klik hier voor meer informatie.

Veiligheid

Kan ik nog veilig naar Blijdorp?

Daarop kunnen we kort en krachtig antwoorden: Ja. Diergaarde Blijdorp heeft diverse voorzorgsmaatregelen genomen. We laten een beperkt aantal bezoekers per dag toe, die alleen toegang hebben op vertoon van een geldig entreebewijs én een tijdslot reservering. Zo spreiden we bezoekers bij binnenkomst.

Om met de toenemende coronadreiging om te gaan, hebben we het aantal personen dat wij toelaten verminderd en onze entree fysiek verruimd met een extra opening. Ook is Blijdorp de hele zomer op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur geopend, om bezoek beter te spreiden over de dag.

We wijzen onze bezoekers op verschillende manieren op de 1.5 meter regel en de andere voorzorgsmaatregelen, die het risico op verspreiding van het Covid-19 virus beperken. Zo attenderen acteurs hen op ludieke wijze, staan er borden en lopen er stewards rond. Onze medewerkers dragen mondkapjes op plekken waar de 1,5 meter niet is te garanderen, zoals op bepaalde horeca- en binnenlocaties. Dagelijks worden onze bevindingen geëvalueerd en waar nodig aangescherpt. We delen en bespreken ons beeld met de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Deze heeft Diergaarde Blijdorp dan ook niet aangemerkt als een risicozone waar een mondkapjesplicht geldt.

Uiteraard ligt er ook een verantwoordelijkheid bij onze bezoekers om zich écht aan de landelijke 1.5 meter te houden en goed onze aanwijzingen op borden en die van onze stewards op te volgen.Vanuit het RIVM en de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond geldt geen ‘negatief reisadvies’ naar Rotterdam. Wel moeten, net als in de rest van het land, drukte vermeden worden. Blijdorp is een groene oase van 28 hectare waarin dat goed mogelijk is.