Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Koop een ticket & reserveer een tijdslot

Om ervoor te zorgen dat jij veilig en onbezorgd kunt genieten van de dieren in een natuurlijke omgeving, hebben wij verschillende maatregelen genomen. Zo heb je alleen toegang op vertoon van een geldig entreebewijs én een tijdslot reservering voor je aankomst. Daarna mag je natuurlijk gewoon de hele dag in de Diergaarde blijven. Houd er rekening mee dat je in de gehele Diergaarde alleen met pin kunt betalen.

Ga voorbereid op pad en neem voor aanvang van je bezoek de huisregels en antwoorden op de meest gestelde vragen door. Met deze video krijg je een goed beeld van wat wij hebben gedaan en wat je zelf kunt doen om je bezoek veilig en ontspannen te maken. Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond met daarop de huisregels en de aangepaste route. Ook de gratis Blijdorp app is aangepast met de aangepaste route en looprichtingen.


TIJDSLOT ABONNEMENTHOUDER

  • Ik wil mijn abonnement bij de kassa verlengen, wijzigen, aanschaffen of een pasje aanmaken met aansluitend toegang tot Blijdorp / een bezoek afrekenen op een instellingsabonnement.
  • Ik ben in het bezit van een geldige abonnementpas en wil Blijdorp (eventueel met introducés) bezoeken via de entree aan de Oceaniumzijde (Blijdorplaan 8).
  • Ik ben in het bezit van een geldige abonnementpas en wil Blijdorp (zonder introducés) bezoeken via de entree aan de Rivièrazijde (van Aerssenlaan)

TIJDSLOT VOOR DAGBEZOEK

Ik ben al in het bezit van een ticket of een actieticket van Kruidvat, Jumbo, ANWB, SamenSterk of loterij.


TICKET + TIJDSLOT 

Ik wil een entreekaartje kopen en een tijdslot reserveren.


TIJDSLOT KASSA VOOR DAGBEZOEK 

Ik wil bij de kassa mijn kortingsbon verzilveren of gebruik maken van een voordeelpas (Rotterdampas, Ooievaarspas, Dordtpas).


Geldigheid tickets en tijdslot reserveringen

Het tijdslot is uitsluitend geldig de gekozen dag en tijdstip. De geldigheid van het entreebewijs wordt vermeld op het e-ticket.

Vragen over bestelde tijdslot reserveringen?

Neem gratis contact op met onze ticketpartner Ticketcounter via: +31 (0)10 751 64 00 of via mail. Bereikbaar tijdens openingstijden: maandag t/m vrijdag 9:00-17:30 uur, zaterdag 10:00-17:00 uur, zondag 12:00-17:00 uur.

Vragen over abonnement

Wil je meer weten over de abonnementsvoordelen, betalingsmogelijkheden of het verlengen van je bestaande abonnement? Klik hier voor meer informatie.