Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Abonnement

Met een jaar-abonnement zie je de jonge Blijdorp-dieren opgroeien en kun je langskomen zo vaak je maar wilt! Je bent 365 dagen welkom om op avontuur te gaan. Met de aanschaf van je abonnement draag je een steentje bij aan het welzijn van onze dieren én aan natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving.

Een abonnement levert je meer op dan onbeperkt toegang tot de best bezochte dierentuin van Nederland. Je krijgt 3,50 korting op parkeren en mag dagelijks maximaal 4 introducés meenemen. Introducés krijgen 25% korting op de reguliere ticketprijs. Per lidmaatschap ontvang je vier keer per jaar het magazine De Giraffe thuisgestuurd, vol met nieuws, verhalen en foto’s uit Diergaarde Blijdorp. Je ontvangt daarnaast korting op Blijdorp arrangementen en kinderfeestjes. Bovendien krijg je op vertoon van een geldig abonnement 5% korting op je besteding in verschillende restaurants en de Zee van ZOOvenirs.

Korting bij andere parken en attracties

  • Gratis toegang tot Colchester Zoo, Marwell Zoo en Edinburgh Zoo in het Verenigd Koninkrijk.
  • Twee keer gratis naar ZOO Antwerpen of Planckendael.
  • Met 50% korting naar Artis en Burgers’ Zoo.
  • Korting op de entree bij de 13 NVD aangesloten dierenparken.
  • 2x gratis toegang tot Antwerpen Zoo/Planckendael.

Praktische informatie

Na aanschaf heb je direct toegang tot Mijn Abonnement. Hier kan je direct een tijdslot reservering maken om je abonnementpas op te halen bij de abonnementenkassa aan de Oceaniumzijde (Blijdorplaan 8). Hier wordt je pas voorzien van een foto. Zorg dat er minimaal een kwartier tussen het afhalen van de pas(sen) zit en de tijdslot reservering.

Een abonnement voor iedereen

Diergaarde Blijdorp biedt verschillende abonnementsvormen aan:

ABONNEMENTEN

prijzen vanaf 1 januari 2020

JAAR
BETALING

MAAND
BETALING

Volwassene € 83,00 € 7,50
Volwassene met max. 5 kinderen
€ 155,00 € 13,50
Twee volwassenen met max. 5 kinderen
€ 215,00 € 19,00
Vanaf de derde volwassene vanaf 18 jaar € 60,00 € 5,50
Vanaf het zesde kind van 3 t/m 17 jaar € 50,00 € 4,50

Abonnement aanschaffen

Reserveer een tijdslot inclusief bezoek aan de kassa

Bekijk hier de voorwaarden. 

De personen op het abonnement hoeven niet op hetzelfde adres te wonen. Alle abonnementen zijn persoonsgebonden. Let op: het is noodzakelijk om voor aanvang van het bezoek een tijdslot reservering te maken.

Abonnement met jaarbetaling

Alle dagen van het jaar kun je een abonnement afsluiten via onze website. Je kunt vervolgens direct gebruik maken van het abonnement. Bestel direct en haal bij de kassa je pasje op.

Abonnement met maandbetaling

Bij de aanschaf reken je de eerste 3 maanden direct af bij de Bezoekersservice. Na deze 3 maanden incasseren we maandelijks het abonnementsgeld.
Het abonnement met maandbetaling is alleen aan te schaffen bij onze Bezoekersservice.

Abonnement met Rotterdampas

Klik hier voor alle informatie rondom abonnementen (en dagkaarten) met de Rotterdampas.

Begeleiders van mindervaliden

Begeleiders van personen die niet zelfstandig de dierentuin kunnen bezoeken, komen in aanmerking voor een voordelig begeleiders-abonnement. Voor professionele begeleiders via een instelling geldt een aparte regeling. Vraag ernaar bij Bezoekersservice. Gehandicapten vanaf 3 jaar mogen een begeleider op het begeleiders-dagtarief meenemen.