Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend

binnenlocaties

In Diergaarde Blijdorp zijn ook vele overdekte en ook tropische gebieden waar je bijzondere dieren ontmoet en planten ontdekt.

Ook met koud of nat weer kun je overdekt genieten in onze dierentuin.

wandel over de zeebodem in het Oceanium

Download de nieuwe Blijdorp-app en start je Blijdorp-dag met een ‘duik’ in het waterwerelddeel Oceanium (geheel overdekt). Wandel over de zeebodem en ontmoet haaien, steuren en nog veel meer zee- en kustbewoners. In de vernieuwde Great Barrier Reef zweven scholen prachtige visjes door het kleurige koraal… en jij staat ertussen in de tunnel! De murenen trekken ook veel bekijks.

IJsberen boven en onder water

In de overdekte IJsgrot kun je de ijsberen van heel dicht bij bewonderen. Van achter de grote ruit zie je ze boven en onder water.

Ontmoet de dikhuiden

Na een ontdekkingsreis door de Diergaarde is het in het overdekte tropisch bos Taman Indah heerlijk warm.

Binnenspeeltuin biotopia

Terwijl je kinderen lekker slingeren in binnenspeeltuin Biotopia of buiten in de Oewanja Kinderjungle, kun jij genieten van wat lekkers op het terras ernaast. Natuurlijk kun je ook heerlijk buitenspelen in bv de enorme speeltoren van de Oewanja Kinderjungle met een speciaal deel voor kleuters en peuters.

Ontdek meer over Biotopia >

TROPISCH AMAZONICA

161206_blijdorp_insta_1080x1080_v2_vlindermeisje

Vlinderparadijs Amazonica is een mooie tropische afsluiting van je dagje Blijdorp. Laat je omringen door kleurige vlinders. Ontmoet de anaconda, arapaima’s en piranha’s en ontdek bijzondere planten.

Tot gauw!