Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend

zomervakantie

Ontmoet deze zomervakantie olifantje Radjik, het zwarte neushoorntje Nasor, de zeeleeuwtjes en meer.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag en zaterdag & zondag van 09:00 – 18:00 uur.

Toegangsprijzen

  • volwassenen €23,50 (online tarief)
  • kinderen €19,00 (online tarief)

Ticket kopen

Gratis speurblad

Speurders opgelet! Ga deze zomer op avontuur met het gratis olifanten speurblad. Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het speurblad is gratis af te halen bij de olifantenvlonder, de kassa bij de oude entree en voorbij de kaartcontrole van de hoofdingang.
Of download hier het speurblad voorafgaand aan je bezoek.

Eten & drinken

Verspreid door de Diergaarde zijn verschillende foodtrucks en terrassen geopend. Geniet van een broodje falafel in de Poort van Azië, een kindermenu in de Oewanja Lodge (plaats je bestelling via de Jamezz app), een broodje gezond in de Lepelaar of koop een ijsje bij de foodtruck op het Amazonicaveld. In de gratis Blijdorp-app zie je de actuele openingstijden van alle horecagelegenheden op de dag van jouw bezoek.

Speeltuinen

Buitenspeeltuin Oewanja Lodge is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar geopend. Om voldoende afstand te kunnen waarborgen zijn volwassenen niet toegestaan in de speeltuin. Binnenspeeltuin Biotopia is onder voorbehoud geopend. We verzoeken je de instructies van onze medewerkers op te volgen.

Parkeren

Parkeerkaart: €9,50 (€6,00 voor abonnementhouders). Meer informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden lees je hier.

Onbeperkt toegang

Met een Blijdorp-abonnement kun je zo vaak als je wilt onze dierentuin bezoeken. Je ziet de jonge dieren opgroeien en draagt ook bij aan het welzijn van onze dieren én het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Koop nu alvast een abonnement of verdien direct je entreetickets terug en koop een abonnement tijdens je bezoek.

ABONNEMENT KOPEN