Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Blijdorp the game

NIEUW: Blijdorp The Game, een unieke en interactieve game. Ga samen met een team op onderzoek in Diergaarde Blijdorp! Geschikt als personeelsuitje, teambuilding of familie-uitje vanaf 25 personen!

In dit zinderend spannende spel gaan teams op ontdekkingstocht en komen zij door het uitvoeren van opdrachten veel te weten over de vaak onontdekte kant van de dierentuin. Denk aan haar monumenten, natuurbehoud en natuurlijk de dieren.

Het ‘Miss Jane Mysterie’ draait om de gelijknamige vlogster (Miss Jane) die bezig is met een onderzoek naar duurzaamheid en natuurbehoud in Blijdorp. Zij is echter vermist geraakt; ze is niet op een afspraak in de dierentuin komen opdagen, haar camera is gevonden en niemand heeft meer iets van haar vernomen. De spelers nemen in groepen de rol aan van rechercheurs en aan hun de taak om uit te zoeken wat er is gebeurd en waar Miss Jane te vinden is… Het spel neemt de teams mee op avontuur door Blijdorp. Zij krijgen een kijkje op bijzondere plekken zoals het laboratorium en het voedselmagazijn. Medewerkers, zoals de dierenarts, directeur en dierverzorgers vertellen hen meer over hun bijzondere werk. Ieder team heeft een tablet en trekt ten strijde tegen de andere teams. Het slimste en oplettendste team zal zegevieren.

Bekijk hieronder de trailer!

De game zal minimaal 75 minuten duren en is te spelen vanaf 25 tot 250 personen*. De game is ideaal voor teamuitjes, familiedagen of als break tijdens een congres of vergadering.

Arrangementen:

Game Arrangement (vanaf 25 personen) €49,- pp. (excl. btw)
Game Arrangement met diner (vanaf 40 personen) €75,- pp. (excl. btw)

* Voor grotere groepen ontwikkelen we een spel op maat.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?