Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend
rennende jong ringstaart-maki

Online event

Is jouw live event of training door de aangescherpte maatregelen in het water gevallen? Kies voor een digitaal alternatief. Vanuit onze Blijdorp Studio in het Oceanium verzorgen wij jouw webinar of hybride event van A tot Z en heb je iedereen binnen handbereik.

Door jouw evenement te combineren met een interactieve live uitzending zorg je niet alleen voor een groter publiek, maar ook voor meer betrokkenheid van je doelgroep bij het evenement. Deelnemers die niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn, krijgen de kans toch deel te nemen op afstand. Zij volgen de sessies live vanachter hun laptop, tablet of smartphone.

Ons EAUditorium biedt de mogelijkheid voor een professionele opstelling met camera’s, extra schermen en een streamer voor een dynamische weergave van je programma. Hierbij ben je verzekerd van een professionele setting en crew, die keer op keer garant staan voor succesvolle uitzendingen. Een ander voordeel is dat je op deze manier het bereik van jouw evenement enorm kan vergroten en niet meer gelimiteerd bent aan de maximum capaciteit van de locatie.

Blijdorp Webinar pakket € 2.950

• Studio Blijdorp in het EAUditorium met studioverlichting en meubilair
• LED monitor voor PowerPoint
• Afkijkmonitor
• 1 camerapositie
• 4 uur technicus (incl op- en afbouw) voor video en audioregie
• Dagdeel zaalgebruik inclusief koffie/thee/water

*extra cameraposities, catering en entertainment tegen meerprijs.

Contact

Heeft u een vraag over uw evenement? Ons team is iedere werkdag bereikbaar tussen 09:00-17:00 uur via 010 4431415  en sales@diergaardeblijdorp.nl.

NEEM CONTACT MET ONS OP