Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Blijdorp by Night

Met een groep (collega’s, relaties, familie, ..) na sluitingstijd de Diergaarde bezoeken? Spannend, gezellig en geheel verzorgd. Dat kan!

Nadat alle bezoekers naar huis zijn, maken de dieren zich op voor de nacht. Ontdek tijdens dit arrangement welke dieren juist heel actief worden tijdens de schemering. Samen met een ervaren en enthousiaste gids bezoekt u de dieren nadat u eerst heeft genoten van een uitgebreid dinerbuffet.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Blijdorp by Night

Het programma loopt van 19.00 tot 24.00 uur. Voor de avondarrangementen betaalt u één prijs per persoon inclusief entree tot de Diergaarde en spannende rondleiding. Minimale leeftijd deelname 16 jaar. Neem contact met ons op voor de beschikbare data, het programma en het menu.

BBN voor groepen van 50 tot 200 personen:

Samen met uw collega’s en relaties na sluitingstijd de Diergaarde verkennen? Beschikbaar van dinsdag t/m zaterdag in de maanden maart, april, mei en september, oktober, november. Klik hier voor uitgebreide informatie/programma (pdf)

      • Uitbreiding Blijdorp by Night voor groepen van 50 tot 200 pers.: Dessertbuffet “de trotse ijsvogel”
        Wilt u uw gasten verrassen met een uitgebreid dessertbuffet? Reserveer dan het dessertbuffet ‘de trotse ijsvogel’ erbij. Na afloop van de rondleiding kunnen uw gasten genieten van diverse soorten ijs en ijstaarten, vruchtenmousses, slagroomsoesjes, luxe taartjes, salade van vers fruit, vruchtencoulis en slagroom

Er is ook een BBN voor groepen van 2 tot 49 personen:
 Beschikbaar op bepaalde dinsdagen van maart t/m mei en van september t/m november. Klik hier voor data en meer info >

Blijdorp by Night de Luxe

Voor groepen van 50 tot 200 personen:
Wilt u uw uw collega’s en relaties eens echt in de watten leggen? Met het Blijdorp-by-Night-de Luxe arrangement maakt u een bijzondere avond nog specialer. Beschikbaar van dinsdag t/m zaterdag in de maanden maart, april, mei en september, oktober, november. Neem contact met ons op voor de beschikbare data, het programma en het menu.

Klik hier voor uitgebreide informatie/programma (pdf)

Oceanium by Night

Voor groepen van 42 t/m 96 personen: € 79,50 p.p.* (in 2019: €85)
Maak een spannende wandeling door het schemerige Oceanium. Samen met uw collega’s en relaties bent u na sluitingstijd van harte welkom in de onderwaterwereld van de Diergaarde. Uw gasten zullen genieten van het dinerbuffet met spectaculair uitzicht vanuit de Haaienzaal, zich verwonderen bij de enorme filterinstallaties en zich vermaken met de fratsen van onze pinguïns. Klik hier >

* prijzen 2018 incl. 6% BTW

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?