Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend
man met een echt vlinderdasje

Dag-arrangementen

Originele groepsarrangementen

Samen op stap? Maak er een feestje van! Met collega’s, relaties, familie of met een groep een unieke en inspirerende dag beleven? Diergaarde Blijdorp is een bijzondere locatie voor uw bedrijfsuitje, klantendag, personeelsuitje, teamuitje, familiedag of -feest, teambuilding, … Er zijn diverse groepsarrangementen mogelijk in onze dierentuin in Rotterdam. Compleet verzorgd, eenvoudig te reserveren én ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast ligt Diergaarde Blijdorp aan de rand van Rotterdam en is dus goed bereikbaar voor uw gasten.bijzondere groepsarrangementen in Diergaarde Blijdorp

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

U kunt de dag zo uitgebreid maken als u maar wilt, de arrangementen zijn ook te combineren. Kiest u niet voor een arrangement? Profiteer dan u met uw gezelschap van een aantrekkelijke groepsentree (vanaf 20 personen) van €2 p.p. op de normale entreeprijs.

Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de groepsarrangementen te reserveren. Liever een bezoek in de avond-uren? Kijk bij hier voor de verschillende avondmogelijkheden.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?