Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 00:00 uur geopend

Corona protocol

LET OP: Tot 1 februari 2021 is het niet mogelijk om evenementen te boeken en zalen te huren.

Om ervoor te zorgen dat u veilig en onbezorgd een bezoek kunt brengen aan onze evenementenlocatie, hebben wij verschillende maatregelen genomen.  Diergaarde Blijdorp heeft de veiligheid van haar bezoekers, dieren en medewerkers hoog in het vaandel staan. Wij verwachten van onze gasten dat zij zich houden aan de landelijk geldende adviezen zoals afgekondigd door het RIVM:

 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Schud geen handen en was uw handen zo vaak mogelijk.
 • Houd 1,5 meter (1 gorilla) afstand van anderen (dit geldt voor iedereen boven de 12 jaar oud)
 • Blijf thuis indien u of uw huisgenoten symptomen van verkoudheidsklachten en koorts en/of verhoging tot 38 graden Celsius
 • Draag een mondkapje in binnenlocaties.

Wij houden ons altijd aan deze richtlijnen en hanteren daarnaast een eigen coronaprotocol met aanvullende regels, die zijn afgestemd met de NVD (Nederlandse Vereniging van Dierentuinen) en de Club van Elf (grootste landelijke attractieparken).

Welke maatregelen treft Diergaarde Blijdorp:

Lees hier de veelgestelde vragen m.b.t. coronamaatregelen >

 • Voor aanvang van het bezoek, nemen wij contact op om de hoofdboeker te informeren over de geldende maatregelen en huisregels. Hierbij worden de verplichte routes, cateringmogelijkheden, belangrijkste voorzieningen op locatie en gezondheidsregels besproken.
 • Wij verzoeken u rekening te houden met de vaste looproutes door de Diergaarde. Klik hier om de plattegrond met huisregels te downloaden.
 • Diergaarde Blijdorp ziet toe op het maximum aantal gasten dat tegelijkertijd in de Diergaarde aanwezig mag zijn. Om de bezoekersstroom goed te kunnen reguleren, wordt gebruik gemaakt van tijdslot reserveringen.
 • Voor de ingang van de ruimte en/of aanvang van een activiteit is ontsmettend handreinigingsmiddel beschikbaar voor gasten en medewerkers. Ook hangt hier een overzicht met huisregels.
 • Voor en na het gebruik van een ruimte, worden het sanitair en de handcontactpunten met extra hygiënemaatregelen schoongemaakt conform de hygiënerichtlijnen van het RIVM.
 • Alle ruimtes zijn zo ingericht dat de 1,5 meter gegarandeerd kan worden voor deelnemers. Indien er gewacht moet worden bij een activiteit, zorgt de partymanager in samenwerking met de groep voor 1,5 meter afstand tussen personen. Daarnaast werken wij met vaste zitplaatsen in onze binnenlocaties.
 • Draag binnen een mondkapje. Tijdens uw vergadering kunt u deze afzetten, wanneer u de tafel verlaat dient u het mondkapje te dragen. Ook onze medewerkers dragen binnen een mondkapje.

Online events

Door de beperking van het aantal personen in één ruimte en de 1,5 meter afstand die de gasten moeten houden, zijn online events een veel gevraagd alternatief. Denk daarbij aan livestreams, webinars etc. Hier zijn in Diergaarde Blijdorp ook mogelijkheden voor. Heeft u hier interesse in? Neem dan gerust contact op met één van onze collega’s om uw wensen door te spreken.

Contact

Heeft u een vraag over uw evenement? Ons team is iedere werkdag bereikbaar tussen 09:00-17:00 uur via 010 4431415  en sales@diergaardeblijdorp.nl.

NEEM CONTACT MET ONS OP