Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 21:00 uur geopend
vrienden, collega's etc ontrafelen met de Blijdorp-game op een tablet het geheim van de dierentuin

Blijdorp The Game

Blijdorp The Game, een uniek en interactief spel. Geschikt als personeelsuitje, teambuilding of familie-uitje vanaf 25 personen!

Teamuitje organiseren?

Ga samen met een team op onderzoek in Diergaarde Blijdorp met de zinderend spannende game. Een avontuurlijk teamuitje.  Door het uitvoeren van opdrachten kom je veel te weten over de vaak onontdekte kant van de Diergaarde Blijdorp. Denk aan haar monumenten, natuurbehoud en natuurlijk de dieren.

Het ‘Miss Jane Mysterie’ draait om de gelijknamige vlogster (Miss Jane) die bezig is met een onderzoek naar duurzaamheid en natuurbehoud in Blijdorp. Zij is echter vermist geraakt. Ze is niet op een afspraak in de dierentuin komen opdagen, haar camera is gevonden en niemand heeft meer iets van haar vernomen. De spelers nemen in groepen de rol aan van rechercheurs. De opdracht is om tijdens jullie teamuitje uit te zoeken wat er is gebeurd en waar Miss Jane te vinden is…

Tijdens het avontuur in Blijdorp krijg je een kijkje op bijzondere plekken zoals het laboratorium en het voedselmagazijn. Medewerkers, zoals de dierenarts, directeur en dierverzorgers vertellen je meer over hun bijzondere werk. Ieder team heeft een tablet en trekt ten strijde tegen de andere teams. Het slimste en oplettendste team zal zegevieren.

Bekijk hieronder de trailer!

De game zal minimaal 75 minuten duren en is te spelen vanaf 25 tot 250 personen*. De game is ideaal voor teamuitjes, familiedagen of als break tijdens een congres of vergadering.

Arrangementen:

Game Arrangement (vanaf 25 personen) €49,- pp. (excl. btw)
Game Arrangement met diner (vanaf 40 personen) €75,- pp. (excl. btw)

* Voor grotere groepen ontwikkelen we een spel op maat.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?