Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot uur geopend
Na sluitingstijd met je collega's of zakelijke relaties in Diergaarde Blijdorp?

Blijdorp by Night

Met een groep (collega’s, relaties, familie, ..) na sluitingstijd de Diergaarde bezoeken? Spannend, gezellig en geheel verzorgd. Dat kan!

Avond-arrangementen

Ontdek tijdens deze avond-arrangementen welke dieren juist heel actief worden tijdens de schemering. Nadat alle bezoekers naar huis zijn, maken de dieren zich op voor de nacht. Samen met een ervaren en enthousiaste gids bezoekt u de dieren nadat u eerst heeft genoten van een uitgebreid dinerbuffet.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Blijdorp by Night

Het programma loopt van 19.00 tot 24.00 uur. Voor de avond-arrangementen betaalt u één prijs per persoon inclusief entree tot de Diergaarde en spannende rondleiding. Minimale leeftijd deelname 16 jaar. Neem contact met ons op voor de beschikbare data, het programma en het menu.

Blijdorp by Night voor groepen van 50 tot 200 personen
€69 p.p.* :

Samen met uw collega’s en relaties na sluitingstijd de Diergaarde verkennen? Beschikbaar van dinsdag t/m zaterdag in de maanden maart, april, mei en september, oktober, november.

Er is ook een inschrijfavond Blijdorp by Night voor groepen van 2 tot 49 personen:
Beschikbaar op bepaalde dinsdagen van maart t/m mei en van september t/m november. Klik hier voor data en meer info >

Blijdorp by Night de Luxe

Voor groepen van 50 tot 200 personen:
Wilt u uw uw collega’s en relaties eens echt in de watten leggen? Met het Blijdorp-by-Night-de Luxe arrangement maakt u een bijzondere avond nog specialer. Beschikbaar van dinsdag t/m zaterdag in de maanden maart, april, mei en september, oktober, november. Neem contact met ons op voor de beschikbare data, het programma en het menu.

* prijzen 2020 incl. BTW

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?