Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Webcams

Volg de INDISCHE NEUSHOORNS, de OLIFANTEN & de TAPIRS live via deze webcams. Let op: het licht dat je 's avonds ziet, is infrarood licht en in het verblijf niet zichtbaar (bv. een afstandbediening werkt ook met infrarood licht).

Bewonder het pasgeboren Indische neushoorntje

Op 14 februari 2017 werd een Indische neushoorntje geboren. Vele fans volgden de bevalling via de webcams. Volg nu live de avonturen van de kleine of kom op kraamvisite in Taman Indah. Lees meer over het Indische neushoorntje >

Webcam binnenverblijf (rechts)

Webcam binnenverblijf (links)


Olifanten-webcams

webcam op het bullenperk olifanten

Overdags kun je hier bul Timber zien. Na sluitingstijd staan hier de dames als het ‘s nachts droog is en warmer dan 15 graden.

webcam vanaf het olifantenbuitenperk

webcam vanuit binnenverblijf olifanten Taman Indah

Let op: in de ochtend is deze webcam uit. En het witte licht dat je ’s nachts ziet, is infrarood licht waar de dieren zelf geen last van hebben. Zo kunnen de verzorgers de olifanten goed volgen.


Tapir-cams

Tapir Pooh beviel op 4 augustus 2016 van een zoon! Hij heet Penang.  De laatste keer dat er een tapir werd geboren in Blijdorp is maar liefst 18 jaar geleden. Volg de tapirfamilie via deze webcams. Voorjaar 2017 stoppen deze tapircam-uitzendingen.

Binnenverblijf in Taman Indah

buitenverblijf (linkerzijde)

buitenverblijf (rechterzijde)

kraam/nachtbox

Let op: er zijn ook andere binnenverblijven van de tapirs. Dus de tapirs zullen niet altijd zichtbaar zijn. Dit is de ruimte waar de bevalling zal plaatsvinden.


Deze webcam-uitzendingen worden mogelijk gemaakt door:

Organiq & Amaziq & Blue Security