Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Webcams

Volg de OKAPI'S, INDISCHE NEUSHOORNS, OLIFANTEN en de TAPIRS live via deze webcams. Let op: het licht dat je 's avonds ziet, is infrarood licht en in het verblijf niet zichtbaar (bv. een afstandbediening werkt ook met infrarood licht).

Okapi-cams

Okapi Kamina is bevallen. Dit is de eerste okapi-geboorte in het nieuwe Congogebied in Blijdorp (geopend in 2015). Kamina is zelf in Blijdorp geboren. Tot nu toe heeft ze om en om een dochter en een zoon gebaard: Kabinda, Kimdu, Kibibi, Kheri en M’buti. Je zou dus verwachten dat het nu weer een hengstje wordt… Het geslacht is nog onbekend dus we zijn benieuwd!

Kraamstal linkerzijde

Kraamstal rechterzijde


Gieren/maraboecam

De verzorgerscam in een van de nestkasten van de gieren, geeft toevallig een leuk zijdelings kijkje op de nesten van de maraboes (links in beeld). Daarom hebben we deze cam tijdelijk live gezet voor het publiek, zodat iedereen nu mee kan kijken via de website. Lees meer over deze nesten >

VERZORGERS-CAM


Bewonder het pasgeboren Indische neushoorntje

Op 14 februari 2017 werd een Indische neushoorntje geboren. Vele fans volgden de bevalling via de webcams. Volg nu live de avonturen van de kleine of kom op kraamvisite in Taman Indah. Lees meer over het Indische neushoorntje >

Webcam binnenverblijf (rechts)

Webcam binnenverblijf (links)


Olifanten-webcams

webcam op het bullenperk olifanten

Overdags kun je hier bul Timber zien. Na sluitingstijd staan hier de dames als het ‘s nachts droog is en warmer dan 15 graden.

webcam vanaf het olifantenbuitenperk

webcam vanuit binnenverblijf olifanten Taman Indah

Let op: in de ochtend is deze webcam uit. En het witte licht dat je ’s nachts ziet, is infrarood licht waar de dieren zelf geen last van hebben. Zo kunnen de verzorgers de olifanten goed volgen.


Tapir-cams

Tapir Pooh beviel op 4 augustus 2016 van een zoon! Hij heet Penang.  De laatste keer dat er een tapir werd geboren in Blijdorp is maar liefst 18 jaar geleden. Volg de tapirfamilie via deze webcams. 

buitenverblijf (linkerzijde)

buitenverblijf (rechterzijde)


Deze webcam-uitzendingen worden mogelijk gemaakt door:

Organiq & Amaziq & Blue Security