Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Webcams

Volg de INDISCHE NEUSHOORNS, OLIFANTEN en de TAPIRS live via deze webcams. Let op: het licht dat je 's avonds ziet, is infrarood licht en in het verblijf niet zichtbaar (bv. een afstandbediening werkt ook met infrarood licht).

Okapi-cams

Okapi Gerrit is nu met de andere okapi’s in de verblijven binnen of buiten (en dus niet meer in de kraamstal via de webcams) te bewonderen.

 


Gieren/maraboecam

De verzorgerscam in een van de nestkasten van de gieren, geeft toevallig een leuk zijdelings kijkje op de nesten van de maraboes (links in beeld). Daarom hebben we deze cam tijdelijk live gezet voor het publiek, zodat iedereen nu mee kan kijken via de website. Lees meer over deze nesten >

VERZORGERS-CAM


De neushoorncams zijn t/m de zomervakantie offline ivm verbouwing van Taman Indah. De olifanten en neushoorns zijn buiten te bewonderen. De olifanten krijgen een zandvloer in dit binnenverblijf, dat is beter voor hun voeten. De zandvloer wordt mogelijk gemaakt door een gift van de Vrienden van Blijdorp.


Olifanten-webcams

webcam op het bullenperk olifanten

Overdags kun je hier bul Timber zien. Na sluitingstijd staan hier de dames als het ‘s nachts droog is en warmer dan 15 graden.

webcam vanaf het olifantenbuitenperk

De webcam vanuit binnenverblijf olifanten Taman Indah is deze zomer offline ivm verbouwing. De olifanten en neushoorns zijn buiten te bewonderen. De olifanten krijgen een zandvloer in dit binnenverblijf, dat is beter voor hun voeten. De zandvloer wordt mogelijk gemaakt door een gift van de Vrienden van Blijdorp.


Tapir-cams

Tapir Pooh beviel op 4 augustus 2016 van een zoon! Hij heet Penang.  De laatste keer dat er een tapir werd geboren in Blijdorp is maar liefst 18 jaar geleden. Volg de tapirfamilie via deze webcams. 

buitenverblijf (linkerzijde)

buitenverblijf (rechterzijde)


Deze webcam-uitzendingen worden mogelijk gemaakt door:

Organiq & Amaziq & Blue Security