Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Webcams

Volg de OKAPI'S, INDISCHE NEUSHOORNS en OLIFANTEN live via deze webcams. Let op: het licht dat je 's avonds ziet, is infrarood licht en in het verblijf niet zichtbaar (bv. een afstandbediening werkt ook met infrarood licht).

okapi-cams

Op 2 september om 11.49 uur is in Diergaarde Blijdorp een okapi geboren. Het is een vrouwtje. Moeder Kamina en dochter maken het goed. Het jong heeft nog geen naam. Dit is de derde okapi-geboorte in het nieuwe Congogebied. Dit verblijf is eind maart 2015 geopend als een geschenk van de Vereniging Vrienden van Blijdorp.

Lees hier het geboortebericht >

Olifanten-webcams

In verband met een storing zijn de olifanten-webcams helaas tijdelijk niet te zien. Bekijk hieronder de webcams bij onze Indische neushoorns.

webcam op het bullenperk olifanten

Overdags kun je hier bul Timber zien. Na sluitingstijd staan hier de dames als het ‘s nachts droog is en warmer dan 15 graden.

webcam vanaf het olifantenbuitenperk

webcam in binnenverblijf Taman Indah

LET OP: Deze binnencam staat tussen 7:00-15:00 uur uit. De olifanten verblijven van 10:00 -15:00 uur buiten.

Wist je dat de olifantenfamilie een heerlijk zachte zandvloer heeft gekregen dankzij de Vereniging Vrienden van Blijdorp? Zij hebben met een speciale actie geld ingezameld om de vloer mogelijk te maken. Lees meer >


Indische neushoorn-cams


 

Deze webcam-uitzendingen worden mogelijk gemaakt door:

Organiq & Amaziq & Blue Security