Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot uur geopend

Blijdorp webshop

Shoppen kun je in de souvenirwinkel Zee van Zoovenirs bij de entree, maar ook thuis in deze tijdelijke online webshop.

Knuffels (pluche dieren), puzzels, boeken, je vindt het er allemaal! Wij bezorgen jouw aandenken aan Diergaarde Blijdorp binnen drie werkdagen thuis door PostNL. Bekijk alle aanbevolen producten in onze webshop.

Cadeaubon

Verras je familie, vrienden, medewerkers of relaties eens met een Blijdorp cadeaubon! Een origineel (relatie)geschenk of een leuk presentje bij jubilea, verjaardagen, etc. De mooie cadeaubonnen zijn blikvangers op zich en worden verpakt in een mooie geschenkdoos. Dat ziet er altijd feestelijk uit!

3D wanddecoraties

Deze unieke, uit hout gesneden, Blijdorp-iconen zijn ontworpen en geproduceerd door de Rotterdamse ontwerpers van het merk Cityshapes. De wanddecoraties zijn gegraveerd met het Blijdorp-logo. Je kunt kiezen uit twee formaten in de diersoorten: gorilla, Sumatraanse tijger, zeeschildpad, netgiraffe en Aziatische leeuw.

Een knuffel van Blijdorp

Ken jij iemand in je omgeving die wel een knuffel kan gebruiken? Deze Re-PET’s zijn verantwoord geproduceerd door Nature Planet en gemaakt van 100% gerecycled PET materiaal. De knuffels zijn aaibaar en heerlijk zacht. Verkrijgbaar als giraffe, ijsbeer, olifant en tijger. Leuk om te geven, maar zeker ook om te krijgen!

Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp

In het boek Pinkeltje in ‘Diergaarde Blijdorp’ beleeft Pinkeltje een grappig en spannend avontuur  in Blijdorp.  Wie is er nu niet met Pinkeltje opgegroeid? Een van de bekendste personages uit de Nederlandse jeugdliteratuur. Om voor te lezen vanaf 7 jaar of zelf te lezen vanaf 9 jaar.

Blijdorp dierenpuzzels – 500 stukjes

Ben je dol op dieren en houd je van puzzelen? Dan is deze Blijdorp legpuzzel echt iets voor jou. Urenlang plezier gegarandeerd! Verkrijgbaar in vier verschillende diersoorten. Bekijk alle dierenpuzzels van Diergaarde Blijdorp in de webshop.

Neem een kijkje in de webshop