Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend

DIERGAARDE BLIJDORP VERZAMELALBUM

Spaar alle 150 Diergaarde Blijdorp plaatjes bij jouw Jumbo-supermarkt!

Hallo Diergaarde Blijdorp!

Hallo Diergaarde Blijdorp! Vanaf vandaag start een bijzondere spaaractie bij 67 Jumbo’s in de wijde omgeving van onze dierentuin. Spaar 8 weken lang alle 150 Blijdorp-plaatjes bij elkaar. Bij iedere € 10,- aan boodschappen krijg je een gratis setje met drie plaatjes. Plak ze in het speciaal ontworpen verzamelalbum. Dit mooie album zit ook boordevol leuke opdrachten, tekeningen, spelletjes en weetjes. Het album is te koop voor €1,99 bij de deelnemende Jumbo’s.

Bekijk hieronder welke Jumbo in jouw buurt meedoet!

 

Video gemaakt door: Erik van Schanke | EVS Productions

Steun

Alle deelnemende Jumbo-locaties steunen Diergaarde Blijdorp financieel. Ook sparende klanten kunnen Diergaarde Blijdorp steunen. Zo kun je in de Jumbo pluche dierenknuffels kopen, waarvan de volledige opbrengst naar Blijdorp gaat.

STEUN ONS MET EEN DONATIE

Initiatief

Op initiatief van Bert van Keppel (Jumbo Zevenhuizen) en Ernst Dijkman (Jumbo Krimpen aan den IJssel, de Olm) is deze actie opgezet. Samen met Tomorrow, bureau voor marketing en sales services in Rotterdam, en Diergaarde Blijdorp is het concept in productie genomen. Er zijn bijna 21 miljoen plaatjes en 100.000 albums gedrukt, genoeg om de verzamelingen van alle spaarders compleet te maken.