Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Awards voor Blijdorp

Diergaarde Blijdorp wordt regelmatig genomineerd voor diverse awards. We hebben al mooie awards mogen ontvangen.

onze awards


Gouden ANWB-award: ‘LEUKSTE DAGJE UIT VAN NEDERLAND’

Diergaarde Blijdorp heeft de gouden ANWB Award voor Leukste Uitje van Nederland 2022 gewonnen! We zijn apetrots! Iedereen bedankt voor het stemmen en voor jullie positieve reacties onder onze berichten. Een hartverwarmende waardering na een intens en heftig jaar. Blijdorp won in 2021 de zilveren en in 2017 & 2018 de bronzen ANWB-award.
anwb award 2021 zilver


TripAdvisor

Jaarlijks ontvangen wij van TripAdvisor de Travellers’ Choice Award (voorheen Certificaat van uitmuntendheid) dankzij jullie goede waarderingen.
travellers choice award diergaarde blijdorp


AWARD VOOR BESTE EVENEMENTENLOCATIE NEDERLAND 2019

Diergaarde Blijdorp is door lezers van het vakblad MEETINGS uitgeroepen tot ‘Beste Evenementenlocatie 2019 van Nederland’

award beste evenementenlocatie van Nederland 2019


ZooSite awards o.a. voor ‘Mooiste dierentuin van Benelux’

In 2018 Blijdorp ontving Diergaarde Blijdorp twee ZooSite Awards. Een voor ‘Mooiste dierentuin van de Benelux‘, die we ook al in 2017 & 2016 mochten ontvangen. En de award voor ‘Leukste Geboorte’ voor de geboorte van zwarte neushoorntje Mara (december 2017).Lees meer over deze awards >


Diamond Themepark Awards

Restaurant de Terraszaal is uitgeroepen tot ‘Beste restaurant van België & Nederland 2018’ (in 2017 voor ons restaurant Poort van Azië) en de geboorte van zwarte neushoorn Mara werd als ‘Mooiste geboorte van België & Nederland 2019‘. Deze jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Pretparkbeest.be en Parkworld.be en gericht op pretparken en dierenparken in Nederland en België. Niet alleen fans brengen een stem uit, ook een vakjury. Deze vakjury bestaat uit verschillende fansites uit België en Nederland met ervaring en kennis in het bezoeken van pretparken, dierentuinen en andere toeristische attracties.
awards voor beste diergeboorte en beste restaurant


2e prijs website van het jaar

Diergaarde Blijdorp stond in 2017 in de top 3 Beste & Populairste Websites van het Jaar! In de categorie Vrije Tijd ontving Diergaarde Blijdorp twee online publieksprijzen. Blijdorp werd tweede met ‘Beste Website van het Jaar’ en derde met ‘Populairste Website van het Jaar’. Het betreft de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland verdeeld over 24 categorieën.


Trots!

We zijn trots op al deze awards. Het zijn mooie graadmeters voor de waardering voor Diergaarde Blijdorp door dieren(tuin)-liefhebbers, het bedrijfsleven en bezoekers. Diergaarde Blijdorp gaat de komende jaren uiteraard gewoon door met vernieuwen en verbeteren.