Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Spring in Blijdorp!

Voel de lentekriebels in Blijdorp... De Diergaarde staat in bloei, er kruipen kuikens uit het ei en onze jongste dieren maken voor het eerst kennis met het voorjaar! Kom je langs? We gaan springend het voorjaar in!

VOORJAAR IN BLIJDORP

De Diergaarde ontwaakt; het wordt voorjaar! Een mooie periode om samen, op een actieve manier, de lente in te gaan. Laat zien wat jij in huis hebt. Op het Amazonicaplein en het voorplein bij de Rivièrahal kun je hoog- en verspringen. Spring jij verder dan de moeraswallaby of kom je net zo ver als de mhorrgazelle? Daag je vrienden en familie uit! Met deze aanwezigheid van deze locaties luiden we de lente actief in. Want naast dat samen bewegen erg goed is, is het ook nog eens erg leuk! Spring jij ook in Blijdorp?

MAXI’S EERSTE VOORJAAR

Dit voorjaar is ook de allereerste lente van ons kleine olifantje, Maxi. Dit betekent dat hij nog vaker op avontuur zal gaan. Wie weet neemt hij binnenkort zijn eerste bad… 3 maanden geleden was Maxi al volop bezig met ontdekken. Wist je dat olifanten niet kunnen springen?

LEES MAXI’S GEBOORTEBERICHT>