Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Voor bedrijven: meer mogelijkheden

Als bedrijf kunt u ook Promoting Partner worden zodat we elkaar promotioneel ondersteunen, zoals de Rabobank Rotterdam. Of wilt u uw boodschap, logo of producten communiceren aan onze bezoekers, zoals Unilever? Natuurlijk is het ook mogelijk te schenken in natura.

Interesse?

Neem contact op met de afdeling Strategische partnerschappen & Sponsoring op 010 – 443 14 53 of via mail.


Promoting partner:

pinautomaatRabobank2007girafAls promoting partner van Diergaarde Blijdorp verbindt u uw bedrijf rechtstreeks aan de Diergaarde, haar doelstellingen en haar dieren. Dit partnership houdt in dat de Diergaarde en uw bedrijf elkaar promotioneel ondersteunen en dat u jaarlijks een financiële bijdrage levert waarmee nieuwe projecten en gezamenlijke activiteiten in de Diergaarde worden mogelijk gemaakt Aan het partnership zijn strenge voorwaarden verbonden om zowel uw als onze goede naam te beschermen.  De Rabobank Rotterdam is al promoting partner- en hoofdsponsor van de Diergaarde. Wilt u ook promoting partner van Diergaarde Bijdorp? Neemt u dan contact op met de afdeling Strategische partnerschappen & Sponsoring op 010 – 443 14 53 of via mail.

Sponsormogelijkheden

Uw bedrijfsnaam of product zichtbaar in Diergaarde Blijdorp? U kunt uw boodschap aan onze ruim 1.5 miljoen bezoekers per jaar makkelijk en op een leuke manier communiceren. Zo is sponsort Unilever bijvoorbeeld op meerdere plaatsen in de Diergaarde zichtbaar met producten, logo’s en naamsvermelding. Daar zitten uiteraard wel voorwaarden aan vast.  Deze manier van sponsoring is altijd maatwerk. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Strategische partnerschappen & Sponsoring op 010 – 443 14 53 of via mail.

Schenken in natura

Dit kan in de vorm van diervoer zijn, maar ook administratieve ondersteuning of (medische) apparatuur. Deze bedrijven verwachten hiervoor nauwelijks tegenprestaties van de Diergaarde maar zijn blij dat zij een bijdrage kunnen leveren. Deze vorm van sponsoring moet aan zeer hoge eisen voldoen en is slechts beperkt beschikbaar. Heeft u of levert u producten of diensten die echt een meerwaarde voor de Diergaarde zullen betekenen? Neemt u dan contact op met de afdeling Strategische partnerschappen & Sponsoring op 010 – 443 14 53 of via mail.

Deze bedrijven gingen u voor >