Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Particulier steunen: belastingvoordeel

Een bijdrage die geheel ten goede komt aan de Diergaarde én ook nog eens voor u persoonlijk voordeel oplevert? Aantrekkelijker kunnen we het niet maken!

Steun ons met eenmalige schenking

Een bijdrage die geheel ten goede komt aan de Diergaarde én ook nog eens voor u persoonlijk voordeel oplevert?  Aantrekkelijker kunnen we het niet maken! Als ANBI is Diergaarde Blijdorp vrijgesteld van schenkings- en successierechten. Hierdoor komt de gift volledig ten goede aan de dieren en planten, monumenten en gebouwen, educatie en recreatie, kortom, aan de Diergaarde. En de gift kan afgetrokken worden van uw inkomstenbelasting!

Wilt u weten wat voor u de fiscale voordelen zijn? Ga hier naar de site van de belastingdienst of schenken.nl

Wilt u direct steunen met een gift?

Maak dan de gift over op NL30RABO0356316890 tav Stichting Koninklijke Rotterdamse Diergaarde ovv GIFT

Steun ons periodiek met aantrekkelijk voordeel

Een hogere gift voor de Diergaarde en toch zelf niet meer betalen? Dat kan! Met een periodieke schenking legt u vast dat u voor (minimaal) 5 jaar hetzelfde bedrag aan Diergaarde Blijdorp schenkt. Het voordeel voor u hiervan is dat u dit geheel kunt aftrekken van uw belastbaar inkomen. Na de aangifte inkomstenbelasting betaalt de Belastindienst u een gedeelte terug van de schenking. Het voordeel voor ons is dat wij meer zekerheid hebben voor de toekomst!

Wilt u weten wat voor u de fiscale voordelen zijn? Ga hier naar de site van de belastingdienst of of schenken.nl