Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Kom in actie!

Wil je Diergaarde Blijdorp helpen om deze lastige tijd door te komen? Dat vinden wij natuurlijk fantastisch en maken we heel graag mogelijk. Lees hieronder hoe jij kunt helpen.

Start je eigen inzamelingsactie

Wij vinden het heel bijzonder dat je je zo voor ons wilt inzetten. Via onze pagina op Geef.nl kun je makkelijk een geef-actie aanmaken, deze delen via social media en zo geld inzamelen voor Diergaarde Blijdorp. De pagina is officieel aangemaakt door Diergaarde Blijdorp, zodat je zeker weet dat jouw donatie bij ons aankomt. Wij gebruiken de donaties gebruiken voor het behoud van Diergaarde Blijdorp en daarmee het voedsel van de dieren en het verbeteren van de verblijven.

Alle acties zijn mogelijk! Verkoop tweedehands spullen die je toch niet meer gebruikt. Vraag je verjaardagsvisite om een donatie te doen in plaats van een cadeau te geven. Verkoop eigengemaakte armbandjes zoals Rosanne en Lara of laat je net als Nanda sponsoren. Ga bij de buren langs om lege statiegeld flessen in te zamelen, zoals de kinderen van Soraya (zie foto). Als je dan toch bezig bent, breng je ook hun oud papier weg tegen een kleine bijdrage. Kortom, genoeg mogelijkheden! Wat voor actie bedenk jij?

START JE INZAMELINGS-ACTIE VIA GEEF.NL

Doe een eenmalige gift aan onze dierentuin

Wat fijn dat u Diergaarde Blijdorp wilt steunen met een eenmalige gift! Met uw gift kunt u bijdragen aan het welzijn van onze dieren en aan natuurbeschermingsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving.

Groot of klein, elk bedrag is welkom. Overweegt u om een eenmalige grotere gift met een goede bestemming te geven? Dit kan vanaf een bedrag van  € 1.000. Natasja Schipper helpt u graag verder. U kunt haar bereiken op 010 4431453 of via mail.

Direct doneren?
Doneer via onze speciale donatie pagina, gemakkelijk via iDeal of Credit Card. 

Liever zelf overmaken? Dat kan ook, via rekeningnummer NL30RABO0356316890 t.n.v Stichting Koninklijke Rotterdamse Diergaarde o.v.v. Gift