Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Voor bedrijven: adopteer een diersoort

Wilt u uw bedrijf verbinden aan Diergaarde Blijdorp, onze doelstellingen en onze dieren? Er aan bijdragen om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met bijzondere dieren en planten? Bijdragen aan een gezellige dag uit voor het hele gezin in hartje Rotterdam? Dat kan!

Met de zogenaamde adoptie van een Blijdorp-dier verbindt u zich aan Diergaarde Blijdorp én ontvangt u aantrekkelijke tegenprestaties. Er zijn vier adoptie-categoriëen. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: de dieren blijven gewoon het eigen dierenleven in de Diergaarde leven.

Deze bedrijven gingen u voor >

Celebrities

516 - gorilla bokito 2Sommige van onze dieren zijn ware ‘dierenpersonalities’, zoals een pasgeboren olifantje of een ijsbeertje. Ook gorilla Bokito en olifant Irma behoren tot deze catagorie. Wilt u uw bedrijfsnaam exclusief verbinden aan één van onze celebrities? Neemt u dan contact op met de afdeling Strategische partnerschappen & Sponsoring op 010 – 443 14 53 of via mail. We bekijken dan in onderling overleg wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Goudvinken

Aziatische olifant met jongTonyaSteun ons met een exclusieve adoptie van een individueel dier uit onze collectie, zoals olifant Timber of gorilla Aya. U kunt de adoptie gebruiken in de communicatie naar uw relaties. De dieren uit deze categorie heten ‘Goudvinken’. Met de adoptie steunt u het werk in en van de hele Diergaarde voor een vast jaarlijks bedrag van € 15.000,- (ex btw). Uiteraard bieden wij hier aantrekkelijke tegenprestaties voor. Meer weten? Neemt u dan contact op met de afdeling Strategische partnerschappen & Sponsoring op 010 – 443 14 53 of via mail.

Zilvermeeuwen

zeeschildpad in de Haaientunnel Oceanium kinderenU kunt er ook voor kiezen om ons te steunen door een niet-exclusieve adoptie van een diergroep uit onze collectie. Meerdere bedrijven kunnen dus dezelfde diergroep (bijvoorbeeld de zeeschildpadden of de bosbuffels) adopteren. Uiteraard bieden wij ook bij deze adoptie-categorie aantrekkelijke tegenprestaties. Dit is de categorie van de ‘ Zilvermeeuwen’ waarbij u ons steunt voor een vast jaarlijks bedrag van € 7.200,- (ex btw). Meer weten? Neemt u dan contact op met de afdeling Strategische partnerschappen & Sponsoring op 010 – 443 14 53 of via mail.

Koperwieken

konijnuiltjes‘Koperwieken’ zijn in principe alle andere diersoorten die voor dieradoptie in aanmerking komen, van de konijnuiltjes tot de vissende katten. Voor € 2.400,- (ex btw) per jaar kunt u een diersoort uit deze categorie omarmen. Wij zijn u daar erkentelijk voor en natuurlijk zijn ook hier aantrekkelijke tegenprestaties. Meer weten? Neemt u dan contact op met de afdeling Strategische partnerschappen & Sponsoring op 010 – 443 14 53 of via mail.

Botanische adopties

herfst in BlijdorpDiergaarde Blijdorp is niet alleen een dierentuin; wij zijn ook een botanische tuin. Het is mogelijk om met uw bedrijf een boom, struik of plant uit onze collectie te adopteren. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de Vanilla planifolia, een prachtige orchidee waarvan de vrucht het bekende vanillestokje is. Of adopteer de prachtige, monumentale kastanjes die al tientallen jaren in de Diergaarde staan. Botanische adopties zijn altijd maatwerk. Uiteraard bieden wij ook bij deze adoptie-categorie aantrekkelijke tegenprestaties. Meer weten? Neemt u dan contact op met de afdeling Strategische partnerschappen & Sponsoring op 010 – 443 14 53 of via mail.

Deze bedrijven gingen u voor >