Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 16:00 uur geopend

Schooleducatie in de dierentuin

LET OP: het is momenteel niet mogelijk om een les te volgen.
MEER INFORMATIE & VEELGESTELDE VRAGEN HEROPENING

Vanwege de RIVM-maatregelen is Diergaarde Blijdorp nog even gesloten voor (school)groepen. Wij hopen jullie in het nieuwe schooljaar weer te mogen begroeten. Wil je dit schooljaar, samen met je leerlingen, toch nog genieten van de ontwikkelingen in Blijdorp?

Volg ons dan via social media of neem een kijkje op onze website.

Het lesprogramma voor volgend schooljaar ontvang je eind mei via de post. Vanaf dat moment is reserveren ook mogelijk. Uitgaand van een positieve ontwikkeling bieden wij voor het hele schooljaar weer lessen aan.

Succes deze laatste weken van het schooljaar en veel plezier met de leerlingen.

Heb je vragen of suggesties?

Neem dan gerust contact met ons op via mail of 010-4431546 (i.v.m. thuiswerken beperkt bereikbaar).


Deze diashow vereist JavaScript.

Een live-ontmoeting met actieve dieren is leuker en leerzamer dan welke dierenfilm of welk dierenboek ook! Doordat scholieren tijdens een dagje dierentuin veel leren over dieren en planten, gaan ze het belang inzien van alle inspanningen om de natuur te beschermen.

Ontdek Diergaarde Blijdorp als verdieping op natuuronderwijs. Met de dierentuin om de hoek liggen bijzondere ontmoetingen met exotische flora en fauna voor ieder leerjaar binnen handbereik. Onze lessen, afgestemd op jaarniveau, dagen leerlingen uit om te observeren en te ontdekken. Ze zullen zich verwonderen over vreemde gedragingen, uiterlijk vertoon, rare loopjes, bijzondere eetgewoontes en verschillenden samenlevingsvormen. Kijken, ruiken, luisteren en beleven. Het gebeurt allemaal in Diergaarde Blijdorp.