Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Rondleidingen

Ontdek meer over Diergaarde Blijdorp met een rondleiding! Blijdorp heeft enthousiaste en deskundige gidsen die je veel kunnen vertellen over de dieren, de verzorging, de geschiedenis en over wat er achter de schermen gebeurt. Met de gids bezoek je ook enkele plekjes die je als bezoeker nooit te zien krijgt. Nieuwsgierig? Geef je dan op voor een rondleiding, alleen of met een groep.

Klik hier en ontdek de verschillende rondleidingen >  

Boekingen

Rondleidingen zijn mogelijk vanaf 1 april t/m juni op elke zaterdag, woensdagmiddag en zondagmorgen. Grotere groepen (vanaf 10 personen) kunnen eventueel ook op andere dagen terecht.

RESERVEREN

€ 3,95* voor natuurbehoud!

De rondleidingen zijn alleen mogelijk dankzij de enthousiaste inzet van de vrijwillige rondleiders van Blijdorp. Tijdens de rondleiding wordt ook aandacht besteed aan de vele natuurbehoudsactiviteiten van Blijdorp. Zo is de Diergaarde internationaal bekend om haar inzet voor en bijdrage aan de fok en het behoud van diersoorten die in de vrije natuur ernstig bedreigd worden. Al deze projecten kosten natuurlijk geld. Jouw steun komt daarbij zeer van pas. Daarom vragen wij naast het toegangstarief € 3,95 p.p.* bij te dragen. Je betaalt deze bijdrage bij de kassa’s van Diergaarde Blijdorp.

Startpunt

Rondleidingen starten in het gebouw De Berg (tweede gebouw links naast de Oewanja speeltuin, voor het diensthek).
De Oceanium-rondleiding start bij het Trefpunt Bass Rock (bij de ingang van het Oceanium).

* prijs 2022