Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend
Nieuw in Diergaarde Blijdorp
16 augustus 2016

Gebruik de handige Blijdorp-app

Haal het meeste uit je bezoek aan Diergaarde Blijdorp met de gratis Blijdorp-app! De app staat vol informatie. Je kunt van alles ontdekken over de dieren, planten en monumenten. Met de interactieve plattegrond kun je deze makkelijk vinden. Stippel thuis of in onze dierentuin je ideale route uit langs je favoriete dieren, planten, monumenten en/of speelplekken. Je ziet hoe lang deze route duurt en waar je onderweg wat kunt eten. Of kies een route die wij al voor je uitgestippeld hebben langs Blijdorp-toppers, monumenten, planten en speelplekken. Wil je echt alles zien, dan kun je kiezen voor de ‘mis niets’-route.

Wil je het voeren van dieren bijwonen of de dierverzorger ontmoeten? In de agenda zie je wat er te doen is en kun je een notificatie instellen zodat je op tijd een seintje krijgt dat de activiteit begint. De app is ook offline te gebruiken.

De Blijdorp-app is ook thuis handig en leuk. Je kan je bezoek op je gemak voorbereiden, diereninfo opzoeken en op de hoogte blijven van het Blijdorp-nieuws. Uiteraard ontbreekt de praktische info niet zoals parkregels, restaurants, speelplekken, info voor ehbo/noodgevallen, etc.

Nieuw!

  • Bekijk ook de webcams bij de olifanten, tapirs ,zwarte neushoorns en Indische neushoorns
  • Zie welke restaurants/horecalocaties geopend zijn
  • Plan je eigen route door Blijdorp en mis niets

De Blijdorp-app is nu te downloaden in iTunes en de PlayStore. Vereist is: iOS 9.3 of Android 4.4 en hoger.

Download de nieuwe Blijdorp-app & ga voorbereid op pad in onze Diergaarde!

Google Play Store