Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend
Nieuw in Diergaarde Blijdorp
16 augustus 2016

HANDIGE BLIJDORP-APP

Mis niets en ontdek meer met de Blijdorp-app. Gebruik de Blijdorp-app als routeplanner. Bekijk de welke horecapunten open zijn en krijg een seintje voordat een activiteit begint. Vind dieren, planten of monumenten met de interactieve plattegrond en ontdek leuke feitjes.

Plan thuis of in onze dierentuin je ideale route langs je favoriete dieren, planten, monumenten en/of speelplekken. Of kies een route die wij al voor je uitgestippeld hebben langs Blijdorp-toppers, monumenten, planten en speelplekken. Wil je echt alles zien? Kies dan voor de ‘mis niets’-route.

Wil je het voeren van dieren bijwonen of de dierverzorger ontmoeten? In de agenda zie je wat er te doen is en kun je een notificatie instellen zodat je op tijd een seintje krijgt dat de activiteit begint. De app is ook offline te gebruiken.

De Blijdorp-app is ook thuis handig en leuk. Je kan je bezoek op je gemak voorbereiden, diereninfo opzoeken en op de hoogte blijven van het Blijdorp-nieuws. Uiteraard ontbreekt de praktische info niet zoals parkregels, restaurants, speelplekken, info voor ehbo/noodgevallen, etc.

Nieuw!

  • Kijk nu ook live mee in de kraamkamer van de Aziatische leeuwenwelpjes (geboren op 21 aug. 2018) met de webcam.
  • Bekijk ook de webcams bij de olifanten, zwarte neushoorns en Indische neushoorns
  • Zie welke restaurants/horecalocaties geopend zijn
  • Plan je eigen route door Blijdorp en mis niets

De Blijdorp-app is nu te downloaden in iTunes en de PlayStore.

Download de nieuwe Blijdorp-app & ga voorbereid op pad in onze Diergaarde!

Google Play Store