Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend
Overig nieuws
9 september 2019

NIEUW: PINKELTJE IN DIERGAARDE BLIJDORP

Op 12 september verscheen een nieuw boek in de bekende boekenreeks: Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp. In Blijdorp beleeft Pinkeltje samen met Pinkelotje een spannend avontuur met de wilde dieren. De setting en de dieren zijn heel herkenbaar in beeld gebracht met zowel tekst als illustraties. Het boek is o.a. leuk en leerzaam voor Blijdorp-fans, Pinkeltje-fans, natuurliefhebbers en natuurlijk iedereen die deze boeken nog kent uit zijn jeugd.

Twee prachtige blauwe vlinders zijn opeens in het tuintje van Pinkeltje en Pinkelotje geland. Helemaal vanuit Diergaarde Blijdorp zijn ze naar hun gevlogen om zijn hulp in te schakelen. Er is namelijk iets vreemds aan de hand in Blijdorp. De vlinders vertellen dat er al een paar keer midden in de nacht dierenverblijven zijn opengezet. En dat is gevaarlijk voor de dieren zelf én voor hun oppassers. Pinkeltje aarzelt geen moment en gaat samen met Pinkelotje op onderzoek uit. Lukt het hen om uit te vinden wat er aan de hand is voordat er ongelukken gebeuren? Uiteraard helpen alle dieren in Blijdorp een handje mee.

Dit boek is verkrijgbaar in onze winkel Zee van Zoovenirs.

Het leesboek is geschikt om voor te lezen vanaf 7 jaar en zelf te lezen vanaf 9 jaar. De uitgave is een samenwerking van Diergaarde Blijdorp en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. De illustrator is Arne van der Ree.
Auteur: Studio Dick Laan, pagina’s 144, prijs (gebonden) € 10,99 ISBN 978 90 00 36814 3

boek Pinkeltje in Diergaarde Blijdorp