Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot uur geopend
ik ben een Blijdorpert

Mijn abonnement

Diergaarde Blijdorp is vanaf 19 november weer geopend voor bezoekers. Reserveer nu een ticket en tijdslot voor jouw bezoek.

Abonnement verlengen of afsluiten

Door nu een jaar-abonnement te nemen óf te verlengen, steun je Blijdorp en ben je een jaar welkom om op avontuur te gaan. Je ziet de jonge Blijdorp-dieren opgroeien en je kunt langskomen zo vaak je maar wilt! Ook draag je een steentje bij aan het welzijn van Blijdorp, onze dieren én aan natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Klik hier om een abonnement af te sluiten of klik hier om je abonnement te verlengen, deze is dan direct weer actief.

STEUN JOUW FAVORIETE DIERENTUIN

Door de corona-periode en de nieuwe werkelijkheid lijkt het voortbestaan van Diergaarde Blijdorp steeds meer in het gedrang te komen en daarmee ook de bescherming van unieke dieren en planten in de wereld. We moeten nog steeds alle zeilen bijzetten om het financieel te redden. Daarbij hebben we jullie als BLIJDORPERTs keihard nodig. Ben jij ook een Blijdorpert? Verleng of koop een abonnement, doe een donatie of koop het coole Blijdorpert t-shirt.

LEES HIER WAT JIJ KUNT DOEN

Plan je bezoek

RESERVEER EEN TIJDSLOT

Neem voor aanvang van je bezoek de huisregels en antwoorden op de meest gestelde vragen door. Bekijk onderstaande instructievideo om te zien wat wij doen en wat je zelf kunt doen om veilig en ontspannen van onze prachtige natuur te genieten.

Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond met daarop de huisregels en de aangepaste route. Ook de gratis Blijdorp app is aangepast met de routes en looprichtingen.

Maak je gebruik van een kortingsactie of wil je een nieuw pasje laten maken? Maak dan een aparte tijdslot-reservering voor de speciale abonnementenkassa.

Inloggegevens kwijt of vergeten

Geen probleem. Het is ook mogelijk om als gast in te loggen en op die manier een tijdslot te reserveren.

Storing of technische problemen

Ervaar je een technisch probleem of storing? Probeer het dan later opnieuw. Door de grote interesse om onze Diergaarde weer te bezoeken, kan de reserveringsmodule soms op bepaalde tijden overbelast raken. Onze excuses voor het ongemak.