Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 16:00 uur geopend

Mijn abonnement

Goed nieuws: na een geslaagde heropening kunnen abonnementhouders nu een tijdslot reserveren voor een bezoek in de periode 2 - 30 juni. Introducés zijn ook welkom. Reserveer hieronder een tijdslot. Neem je entreebewijs én de tijdreservering mee naar de Diergaarde. Beide worden gescand. En bewaar de tickets ook goed, want ook bij het naar buiten gaan worden de tickets gescand. Zo weten wij hoeveel mensen aanwezig zijn in de Diergaarde.

Klik hier om een tijdslot te reserveren

Het maken van een tijdslot reservering is alleen mogelijk via onze website. Via telefoon of e-mail is dit niet mogelijk.

Inloggegevens kwijt of vergeten

Geen probleem. Het is ook mogelijk om als gast in te loggen en op die manier een tijdslot te reserveren.

Storing of technische problemen

Ervaar je een technisch probleem of storing? Probeer het dan later opnieuw. Door de grote interesse om onze Diergaarde weer te bezoeken, kan de reserveringsmodule soms op bepaalde tijden overbelast raken. Onze excuses voor het ongemak.

Stap voor stap: Hoe reserveer je een tijdslot?

Deze diashow vereist JavaScript.

Abonnement verlengen

Als je bij de compensatie hebt gekozen voor een pauzering, dan hebben wij jouw abonnement per 20 mei weer geactiveerd. Als je abonnement anderszins is verlopen en niet is verlengd, dan ben je feitelijk op dit moment geen abonnementhouder. Er zal dan eerst verlenging of afsluiting van een nieuw abonnement moeten plaatsvinden. Via Mijn Abonnement kun je gemakkelijk je abonnement verlengen, deze is dan direct weer actief.

Maak je gebruik van een kortingsactie of wil je een nieuw pasje laten maken? Maak dan een aparte tijdslot-reservering voor de speciale abonnementenkassa.

Abonnement afsluiten

Met een jaar-abonnement zie je de jonge Blijdorp-dieren opgroeien en kun je langskomen zo vaak je maar wilt! Je bent 365 dagen welkom om op avontuur te gaan. Met de aanschaf van je abonnement draag je een steentje bij aan het welzijn van onze dieren én aan natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Klik hier om een abonnement af te sluiten.

Plan je bezoek

Neem voor aanvang van je bezoek de huisregels en antwoorden op de meest gestelde vragen door. Bekijk onderstaande instructievideo om te zien wat wij doen en wat je zelf kunt doen om veilig en ontspannen van onze prachtige natuur te genieten.

Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond met daarop de huisregels en de aangepaste route. Ook de gratis Blijdorp app is aangepast met de routes en looprichtingen.