Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 00:00 uur geopend
ik ben een Blijdorpert

Mijn abonnement

WEER GESLOTEN

Update 23 februari 2021
Vanwege de afgekondigde lockdown is Diergaarde Blijdorp gesloten t/m 15 maart 2021. Met zijn allen moeten we onze schouders eronder zetten om het coronavirus de kop in te drukken. Klik hier >

Abonnement verlengen

Verleng hier je abonnement. Gebruik als trouwe abonnementhouder de kortingscode IKVERLENG bij het afrekenen en ontvang direct 5% korting.

Compensatie

Door de lockdowns zijn er periodes waarin je geen gebruik kon maken van je jaarabonnement. We zullen abonnementhouders compenseren door de duur van het abonnement te verlengen met de periode dat we gesloten waren tijdens de abonnementsperiode. Uiteraard kun je ons ook steunen door af te zien van deze compensatie. We benaderen abonnementhouders hierover per mail zodra duidelijk is wanneer we weer open mogen.

Meest gestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Plan je bezoek

Als onze dierentuin weer geopend is, adviseren we je om voor aanvang van je bezoek de huisregels en antwoorden op de meest gestelde vragen door te nemen. Bekijk onderstaande instructievideo om te zien wat wij doen en wat je zelf kunt doen om veilig en ontspannen van onze prachtige natuur te genieten.

Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond met daarop de huisregels en de aangepaste route. Ook de gratis Blijdorp app is aangepast met de routes en looprichtingen.