Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Updates leeuwenwelpjes in kraamkamer

Gluur live in de kraamkamer van Aziatische leeuwin Lalana en haar drie welpjes (geboren op 21 aug. 2018). Ze verblijven achter de schermen. De verwachting is dat de kleintjes rond de herfstvakantie voor de schermen in levende lijve te zien zijn. Veel kijkplezier!

VOLG ZE LIVE OP DE WELPJESWEBCAM

13 oktober

Geluid aan! Als je goed luistert hoor je de drie welpjes piepen. Nog niet eerder konden we ze horen. Buiten hun lichaamstaal is dit een manier van communiceren. Het gepiep verandert later naar miauwen en uiteindelijk brullen ;). De kleintjes worden steeds groter en speelser. Hun blauwe ogen zijn nu bijna helemaal bruin. Volg jij ze ook op de webcam? Je ziet ze steeds vaker op ontdekkingstocht gaan zonder moeder Lalana.

6 okt. 2018

Verslavend, he? De kraamkamerwebcam bij de Aziatische leeuwenwelpjes… De drie leeuwtjes klimmen steeds makkelijker uit de nestbak en gaan nieuwsgierig op avontuur. Lalana en haar koters hebben er nu een extra kamer bij. Zo kunnen de kleintjes ook leren om, net als moeder, hun behoefte te doen op een andere plek dan het nest. Heb je gezien hoe de welpjes al knabbelden aan het stuk vlees van Lalana? Uiteraard drinken ze nog moedermelk tot ze ca. 15 weken oud zijn, maar ontdekken ook nieuwe smaakjes 😉

29 sept. 2018
Onze dierverzorger werd onlangs ´weggeblazen’ door de drie Aziatische leeuwenwelpjes (geboren op 21 augustus 2018) Alhoewel hun geluid nog niet goed hoorbaar is, komen ze al behoorlijk pittig over. Via de webcam kun je goed zien hoe de welpjes steeds meer op elkaar reageren en met elkaar spelen.


22 sept. 2018
Volg je ook de drie Aziatische leeuwenwelpjes via de webcam? Heb je de kleintjes al zien omrollen? Dit is een goede oefening waarmee ze later na een val of sprong weer op de pootjes terechtkomen. Ook staan inmiddels de opgevouwen oortjes bij alle welpjes mooi overeind. Dierverzorger Linda maakte vandaag deze foto’s.

Deze diashow vereist JavaScript.