Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend

Kings & Queens van Blijdorp

Op donderdag 27 april viert koning Willem-Alexander zijn 56e verjaardag. En dat in onze stad Rotterdam. Diergaarde Blijdorp; Stichting Koninklijke Rotterdamse Diergaarde, is daarom ook naarstig op zoek naar de nieuwe vorst van het Rotterdamse dierenrijk. Betreed onze tuin, de oranje loper ligt al uit. Laat zien dat jij over de benodigde kennis van onze Diergaarde beschikt en wie weet word je gekroond tot de nieuwe koning(in) van Diergaarde Blijdorp!

Allemaal Kings & Queens

27 april wordt Rotterdam omgedoopt tot verjaardagslocatie van onze koning. Hierbij luidt het motto; wij zijn allemaal Kings & Queens. Iedereen is anders, maar even bijzonder. Diergaarde Blijdorp staat achter deze gedachte en biedt de bezoeker van 22 tot en met 27 april een unieke koninklijke ervaring. Iedereen is welkom.

Blijdorp trakteert

Koning Willem-Alexander blaast dit jaar 56 kaarsjes uit. Dit betekent dat de eerste 5.600 bezoekers die hun ticket bestellen, Diergaarde Blijdorp tijdens Koningsdag kunnen bezoeken met maar liefst 56% korting! Deze tickets zijn alleen online verkrijgbaar. OP=OP.

Bestel je tickets hier

Nieuwe koning(in) van Blijdorp

Van 22 tot en met 27 april krijg jij de kans om te laten zien hoeveel jij weet van onze Kings & Queens. In een koninklijke speurtocht wordt jouw kennis op de proef gesteld. Kennis die nodig is om de nieuwe vorst van Diergaarde Blijdorp te worden. Weet jij de ontbrekende woorden in de koninklijke akte op te lossen? Dan ligt er een feestelijk slot in het verschiet; een uitnodiging voor Blijdorp’s Troonplein.

Koninklijke speurtocht

Koninklijk akte (invulformulier)

Koninklijke schoonheid

Wist je dat onze Diergaarde al jaar en dag verbonden is met Het Koninklijk Huis? Bezoek onze Diergaarde en maak kennis met onze geschiedenis en ontdek onze royale Diergaarde, waar Sybold van Ravesteyn en zijn prachtige rijksmonumenten worden uitgelicht.