Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot uur geopend

Veelgestelde vragen coronavirus

Op dit moment is Blijdorp gesloten tot en met 6 april gesloten.

LET OP: DIERGAARDE BLIJDORP T/M 6 APRIL GESLOTEN!
ONDERTUSSEN IN BLIJDORP: beleef Blijdorp online

Geupdated op 23 maart 9:30 u
Veelgestelde vragen rondom corona:

Is Diergaarde Blijdorp open?

Nee, momenteel is Diergaarde Blijdorp gesloten tot en met 6 april.

Zijn mijn actietickets of reeds gekochte tickets geldig?

Nee, helaas zijn deze op dit moment niet te gebruiken. Wij informeren je via deze website wanneer dit weer mogelijk is. Tickets die binnenkort verlopen, zullen wij verlengen. Meer informatie hierover maken wij via deze website bekend.

Word mijn abonnement nu automatisch 3 weken verlengd?

Hier zal op een later moment meer over bekend worden gemaakt.

Dieren en corona

We krijgen veel vragen m.b.t. corona en het risico voor onze dieren. Algemeen kan worden gesteld dat enkele diersoorten ook ziek kunnen worden van corona. De gezondheid van onze dieren en dierverzorgers is onze grootste prioriteit op dit moment. Wij stellen dan ook alles in het werk om onze dieren, ook in deze onzekere tijd, optimaal te verzorgen en gezond door deze crisis heen te helpen. Voor meer informatie met betrekking tot dieren en corona verwijzen wij je naar de website van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen, www.nvddierentuinen.nl. Daar vind je de actuele antwoorden op de meest gestelde vragen over het virus en onze dieren.

De Nederlandse Vereniging van Dierentuinen is de overkoepelende organisatie voor de 13 grootste Nederlandse dierentuinen. De dierentuinen van de NVD werken nauw samen op het gebied van educatie, natuurbescherming en onderzoek. Lidmaatschap van de NVD kan beschouwd worden als een kwaliteitskenmerk voor een Nederlandse dierentuin. Door dit samen op te pakken, denken we je van de beste en meest actuele informatie te kunnen voorzien.