Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 00:00 uur geopend
Overig nieuws
8 januari 2019

Haaienzaal vernieuwd

Dinsdag 8 oktober 2019 opende Diergaarde Blijdorp in het Oceanium de volledig vernieuwde Haaienzaal. Goed zichtbaar door de spectaculaire, 7,5 meter lange glazen wand waagden twee professionele duikers zich tussen de talloze haaien, barracuda’s en zeeschildpadden in het Atlantische Zeebassin. Onder water knipten zij feestelijk het lint door waarmee evenementenlocatie de Haaienzaal na een renovatie van enkele maanden weer geopend is. Onder de naam Roze Bubbels & Haaien volgde er een bruisend ‘Haai-Society’ event voor relaties en genodigden in samenwerking met het Rotterdamse pr-bureau MissPublicity die in het teken stond van bijzondere ontmoetingen.

Bijzondere evenementenlocatie

In 2001 werd het Oceanium van Diergaarde Blijdorp geopend, met in het hart van het gebouw de congres- en evenementenzalen EAUditorium en de Haaienzaal. De Haaienzaal is de populairste evenementenlocatie van Blijdorp met jaarlijks zo’n 250 evenementen, van vergaderingen tot huwelijksvoltrekkingen en van feestelijke kerstdiners tot volledige congressen. Tijdens de intensieve renovatie is alles vernieuwd en geüpgraded. De Haaienzaal heeft een sfeervolle, moderne uitstraling gekregen en is klaar voor een breed scala aan nieuwe en vernieuwende evenementen. Erik Zevenbergen, Directeur Diergaarde Blijdorp, vertelt: “We zijn heel blij dat we de parel in onze kroon weer kunnen openen. Wat de Haaienzaal uniek maakt is de 7,5 meter lange ruit die een spectaculair zicht geeft op de schildpadden, barracuda’s en haaien in het Atlantische Zeebassin. Door dit unieke uitzicht is een event in de Haaienzaal altijd een bijzondere gebeurtenis.” De Haaienzaal is ideaal te combineren met het EAUditorium voor enkel- of meerdaagse congressen en feestavonden, maar ook in combinatie met het gehele Oceanium voor een exclusieve avond.

Over Diergaarde Blijdorp

Met 1,5 miljoen bezoekers per jaar is Diergaarde Blijdorp één van de best bezochte attracties van Nederland. Blijdorp wil natuur beschermen, herstellen en bewaren en zo veel mogelijk mensen inspireren hetzelfde te doen. De gasten krijgen een leerzame, inspirerende natuurbeleving in een officieel erkende botanische tuin. Bijzonder zijn de 21 rijksmonumenten van architect Van Ravesteyn waarvan een groot deel al is gerestaureerd. Hierbij wordt goed gekeken naar de inzet van duurzame materialen en slimme technieken om energie te besparen. Diergaarde Blijdorp investeert namelijk ook in een duurzame toekomst en draagt het GreenKey-keurmerk Goud.

Over Blijdorp Events

Blijdorp Events is de event- en productietak van Diergaarde Blijdorp. Jaarlijks organiseert Diergaarde Blijdorp zo’n 900 zakelijke events, van intieme vergaderingen tot personeelsuitjes tot 10.000 deelnemers. Wat Diergaarde Blijdorp bijzonder maakt als evenementenlocatie is de unieke omgeving met mooie thematiseerde locaties, moderne faciliteiten en bijzondere ontmoetingen met haar dieren. Een ervaren team van eventplanners, partymanagers en bediening staat garant voor een hoogwaardig culinair en service product. Klik hier voor meer informatie >

Meer weten over zakelijke events in onze dierentuin?

Neem contact op via: 010 – 443 14 31 > optie 4

Of stuur een bericht