Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend
gezin kijkt naar giraffen

Praktische informatie voor abonnementhouders

Goed nieuws: na een geslaagde heropening kun jij als abonnementhouder nu een tijdslot reserveren voor een bezoek t/m 30 juni. Kies hieronder een datum en tijd waarop jij op bezoek wilt komen. Neem je een introducé mee? Dan kun je gebruik maken van de entree aan de Oceaniumzijde. Let op: reserveren is niet mogelijk per telefoon of e-mail. We kijken uit naar je komst!

Laatst gewijzigd op 29 mei 16:00 uur

Reserveer een tijdslot

Je kunt Blijdorp alleen bezoeken op vertoon van een tijdslot reservering en een geldige abonnementpas. Kies een datum en tijd wanneer jij op bezoek wilt komen. Reserveren is uitsluitend mogelijk via de website, niet per telefoon of e-mail.

Ik ben reeds in het bezit van een geldige abonnementpas:
Reserveer een tijdslot voor toegang via de Oceaniumzijde of de Rivièrahalzijde

Ik moet nog langs de kassa voor het verlengen, aanschaffen of wijzigen van mijn abonnement of ik wil een introducé meenemen:
Reserveer een tijdslot voor toegang via de Oceaniumzijde + bezoek kassa

Bereikbaarheid en toegang

Houd er rekening mee dat de reguliere kassa’s gesloten zijn. Bij de Oceaniumzijde (Blijdorplaan 8) is een abonnementenkassa geopend voor onderstaande administratieve handelingen:

 • Aanschaffen, verlengen of wijzigen van een abonnement
 • Aanmaken van een pasje
 • Verzilveren van een kortingsbon
 • Scannen van voordeelpassen (Rotterdampas, Ooievaarspas, Dordtpas, Hollandpass)

Let op: ook bezoekers die nog een administratieve handeling moeten laten verrichten, moeten vooraf een tijdslot reserveren voor de abonnementenkassa op onze website. Houd er rekening mee dat dit enige tijd kost. Kies bij het maken van de tijdslot reservering voor de optie: ‘toegang + bezoek kassa’.

Entree Oceaniumzijde

 • Ingang voor abonnementhouders en introducees op vertoon van een geldige abonnementpas en een tijdslot reservering.
 • Abonnementenkassa geopend op vertoon van een tijdslotreservering voor administratieve handelingen zoals het aanschaffen, verlengen of wijzigen van een abonnement of het aanmaken van een pasje.
 • Toegang voor dagbezoekers en gezelschappen die bestaan uit een combinatie van zowel abonnementpashouders en dagbezoekers met een e-ticket.
 • Uitgang voor iedereen.

Entree Rivièrahalzijde

 • Extra ingang voor abonnementhouders op vertoon van een geldige abonnementpas en een tijdslot reservering.
 • Uitgang voor iedereen.

Stap voor stap: hoe reserveer je een tijdslot?

Deze diashow vereist JavaScript.

Inloggegevens kwijt of vergeten

Geen probleem. Het is ook mogelijk om als gast in te loggen en op die manier een tijdslot te reserveren.

Storing of technische problemen

Ervaar je een technisch probleem of storing? Probeer het dan later opnieuw. Door de grote interesse om onze Diergaarde weer te bezoeken, kan de reserveringsmodule soms op bepaalde tijden overbelast raken. Onze excuses voor het ongemak.

Abonnement verlengen

Als je bij de compensatie hebt gekozen voor een pauzering, dan hebben wij jouw abonnement per 20 mei weer geactiveerd. Als je abonnement anderszins is verlopen en niet is verlengd, dan ben je feitelijk op dit moment geen abonnementhouder. Er zal dan eerst verlenging of afsluiting van een nieuw abonnement moeten plaatsvinden. Via Mijn Abonnement kun je gemakkelijk je abonnement verlengen, deze is dan direct weer actief.

Maak je gebruik van een kortingsactie of wil je een nieuw pasje laten maken? Maak dan een aparte tijdslot-reservering voor de speciale abonnementenkassa.

Abonnement afsluiten

Met een jaar-abonnement zie je de jonge Blijdorp-dieren opgroeien en kun je langskomen zo vaak je maar wilt! Je bent 365 dagen welkom om op avontuur te gaan. Met de aanschaf van je abonnement draag je een steentje bij aan het welzijn van onze dieren én aan natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Klik hier om een abonnement af te sluiten.

Ga voorbereid op stap

Ga goed voorbereid op pad en bekijk hieronder de instructievideo. Meer weten over de maatregelen die Blijdorp treft en wat je kan doen ter voorbereiding op je bezoek? Neem een kijkje bij de meest gestelde vragen.

UITERAARD GELDEN BIJ ONS ALLE LANDELIJKE MAATREGELEN ZOALS AFGEKONDIGD DOOR HET RIVM:

 • Heb je een kwetsbare gezondheid of heb je last van verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging? Stel je bezoek uit en blijf thuis. Dit geldt ook voor de mensen met wie je een bezoek wilt brengen aan Blijdorp.
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
 • Schud geen handen en was je handen regelmatig.
 • Houd 1,5 meter (1 gorilla) afstand van anderen.