Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 00:00 uur geopend
gezin kijkt naar giraffen

Praktische informatie voor abonnementhouders

UPDATE 14 dec. 2020: Vanwege de afgekondigde harde lockdown moet ook Diergaarde Blijdorp haar poorten weer sluiten vanaf dinsdag 15 december.

Mijn abonnement verloopt bijna, maar ik wil Diergaarde Blijdorp, juist nu, blijven steunen. Wat moet ik doen?

Deze derde sluiting heeft wederom een grote impact op Diergaarde Blijdorp. Iedere vorm van steun is onverminderd welkom. Hoewel de kassa van Blijdorp tijdelijk gesloten is, kun je zoals altijd via Mijn Abo je abonnement verlengen of een nieuw abonnement afsluiten. Op die manier steun je Blijdorp enorm en profiteer je ook nog eens van 5% korting. Ook kun je een donatie doen of een mooi cadeautje kopen in de webshop.

Ik heb al introductietickets aangeschaft. Hoe kan ik deze annuleren?

Om de annulering en terugbetaling zo spoedig mogelijk te verwerken, verzoeken we je dit formulier in te vullen.