Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend
Nieuw in Diergaarde Blijdorp
25 november 2020

DURA VERMEER SCHENKT HEFTRUCK

Dura Vermeer schenkt Diergaarde Blijdorp een nieuwe heftruck waarmee interne transporten door de tuin kunnen blijven doorgaan. In tijden dat het economisch minder gaat met de Diergaarde is Dura Vermeer een ware Blijdorpert gebleken. Dura Vermeer kwam direct in actie na de hulpvraag van Diergaarde Blijdorp omdat de oude heftruck op haar laatste banden liep.

Op ludieke wijze en onder toezicht van de bizons wordt de heftruck door voorzitter van de Raad van Toezicht Job Dura en Edwin Blom directievoorzitter aan onze directeur Erik Zevenbergen overhandigd met een anderhalvemeter hoge groenten- en fruittaart. Het ‘gevaarte’ voorziet ook een aantal dieren van een aangename versnapering.

Dura Vermeer was vaker betrokken bij de ontwikkeling van bijzondere bouwprojecten. Maar deze keer geen bijzondere in het oog springende projecten zoals het Savannehuis voor de giraffen en het restaurant de Oewanjalodge, maar een hoognodige vervanging van de Blijdorp heftruck. Door het om niet ter beschikking stellen van een heftruck, ontzorgt Dura Vermeer Blijdorp bij de dagelijkse zware werkzaamheden in de tuin. Diergaarde Blijdorp en Dura Vermeer zijn al ruim 150 jaar een begrip in Rotterdam en ver daar buiten.

Wil je ook onze dierentuin steunen?

ONTDEK HOE