Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend
Overig nieuws
24 november 2017

DIERGAARDE BLIJDORP IN TOP 3 BESTE & POPULAIRSTE WEBSITE VAN HET JAAR

Iedereen bedankt voor het stemmen op onze website :) !

In de categorie Vrije Tijd ontving Diergaarde Blijdorp gisteravond twee online publieksprijzen. Blijdorp werd tweede met ‘Beste Website van het Jaar’ en derde met ‘Populairste Website van het Jaar’. Het betreft de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland verdeeld over 24 categorieën.

Deze blijk van waardering is een mooi cadeau in dit jaar waarin de Diergaarde haar 160-jarig Jubileum viert. Diergaarde Blijdorp is trots op haar betrokken achterban.

Dit is de eerste keer dat Diergaarde Blijdorp aan deze verkiezing deelnam. Sinds de lancering van de eerste Blijdorp-website bijna 20 jaar geleden, is de online presence van de Diergaarde verder gegroeid. De website is een belangrijk onderdeel van de mediamix waarbij gestreefd wordt online en offline te verbinden en de bezoeker steeds weer te verrassen.  Er wordt een breed en betrokken publiek bereikt dankzij een evenwichtige mix van site, social media, Blijdorp-app, vlogs, nieuwsbrieven en het abonnementhoudersmagazine. De Diergaarde is niet alleen een gezellig dagje uit, maar heeft ook duurzaamheid, educatie en natuurbehoud als doelstelling. Al deze facetten komen op de diverse platforms aan bod. De website is daarbij de online basis. De Blijdorp-site wordt jaarlijks zo’n 2 miljoen keer bezocht.

Deze publiekswaardering stimuleert Diergaarde Blijdorp om verder door te ontwikkelen en haar bezoekers op gebruiksvriendelijke wijze van boeiende content te voorzien, zowel voor, tijdens en na hun bezoek.

De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce. Het publiek koos in vierentwintig categorieën zijn favoriet, die beoordeeld werd op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie. In elke categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De ‘Beste Website’ is de site met de hoogste score op kwalitatieve kenmerken. De ‘Populairste Website’ is de site met de meeste stemmen.