Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend
ik ben een Blijdorpert

Ben jij een Blijdorpert?

Door corona en de daaruit volgende maatregelen is onze dierentuin in twee jaar inmiddels vier keer gesloten en konden we een beperkt aantal bezoekers ontvangen tijdens de heropeningen. Het verzorgen van onze unieke dieren en planten gaat echter gewoon door, ook zonder bezoekers en dus zonder inkomsten. Stroop nu de mouwen op en steun jouw favoriete dierentuin.

Steun ons met een donatie Neem een jaarabonnement
Snuffel in de webshop Doneer met een Tikkie
Word Vriend van Blijdorp Adopteer een dier/plant

Doe een donatie

Diergaarde Blijdorp heeft als doel al haar bezoekers te inspireren goed voor de natuur te zorgen. Door educatie, onderzoek, en het behoud van bedreigde dier- en plantsoorten en hun natuurlijke leefomgeving, draagt de Diergaarde haar steentje bij. Help mee om onze belangrijke natuurbehoudstaken te kunnen blijven uitvoeren en doe een donatie.

Doe een donatie


Koop een abonnement

Met een jaarabonnement draag bij aan het welzijn van onze dieren én het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Door nu een jaarabonnement te nemen óf te verlengen, geniet jij een jaar lang onbeperkt van onze dieren.

Bekijk de voordelen


Shop de leukste souvenirs

Kun jij niet wachten tot je volgende bezoek? Neem een kijkje in onze webshop! Knuffels (pluche dieren), puzzels, boeken, je vindt het er allemaal!

Naar de webshop


Adopteer een dier of plant

Verbind ook jouw bedrijfsnaam aan een bijzondere diersoort of plant die past bij jullie missie en visie en adopteer een dier, plant of stukje van de natuur in Diergaarde Blijdorp. In deze coronatijd hebben wij je steun door dieradoptie of anderszins heel hard nodig.

Meer informatie


Vrienden van Blijdorp

Sluit je aan bij de ruim 5.500 Vrienden van Blijdorp. Dan maakt ook je het verschil! Met jouw contributie, donatie en andere giften maak je het mogelijk om meer ruime, diervriendelijke, verblijven te bouwen in Diergaarde Blijdorp.

Word lid van de Vereniging Vrienden van Blijdorp


Laat zien dat je een Blijdorpert bent

Op Facebook hebben we toffe filters gemaakt voor je profielfoto. Er zijn drie versies: giraffe, gorilla en olifant. Ga naar je profielfoto op Facebook en kies voor ‘kader toevoegen’, zoek dan naar ‘Blijdorpert’. Trotser kun je ons niet maken!