Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend
ik ben een Blijdorpert

Ben jij een Blijdorpert?

Blijdorpert opgelet! Stroop nu de mouwen op en laat zien dat je jouw favoriete dierentuin steunt. Door de corona-periode en de nieuwe werkelijkheid lijkt het voortbestaan van Diergaarde Blijdorp in het gedrang te komen en daarmee ook de bescherming van unieke dieren en planten in de wereld. We moeten nu alle zeilen bijzetten om het financieel te redden. Daarbij hebben we jullie als BLIJDORPERTs keihard nodig.

Steun ons! Koop een Blijdorpert t-shirt, doe een donatie of verleng je abonnement.

STEUN ONS MET EEN JAARABONNEMENT
DONEREN en/of BLIJDORPERT T-SHIRT

Blijdorpert t-shirt

Stroop je mouwen op en laat je zien! Met dit toffe shirt steek je natuurlijk de blits! Maar nog belangrijker is dat je met de aankoop van dit shirt ook jouw dierentuin steunt. Klik op onderstaande button en koop dat shirt. Tip: deel op onze social media je tofste foto van jou in dat shirt met #ikbeneenBlijdorpert en maak kans op een leuke prijs.

IK WIL ZO’N BLIJDORPERT T-SHIRT

Meestgestelde vragen over het Blijdorpert t-shirt >


ik ben een Blijdorpert, jij ook?

Vaker naar jouw dierentuin?

Draag bij aan het welzijn van onze dieren én het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Door nu een jaarabonnement te nemen óf te verlengen, geniet jij een jaar lang onbeperkt van onze dieren. Daarnaast zijn er nog vele voordelen.

Dat wil jij toch zeker ook?!

JA, IK WIL EEN ABONNEMENT


zelf een inzamelingsactie organiseren

Wil je Diergaarde Blijdorp steunen met je eigen actie, sponsorloop of voor je verjaardag geld inzamelen voor Blijdorp? Dat kan heel gemakkelijk via onze pagina op Geef.nl. Maak een eigen actie aan en deel het via social media, heel gemakkelijk. Alvast heel veel dank!

START JE INZAMELINGS-ACTIE


profielfoto bokito

Laat je zien BLIJDORPERT!

Op Facebook hebben we toffe filters gemaakt voor je profielfoto. Er zijn drie versies: giraffe, gorilla en olifant. Ga naar je profielfoto op Facebook en kies voor ‘kader toevoegen’, zoek dan naar ‘Blijdorpert’.

Trotser kun je ons niet maken! Enne, blijf onze berichten delen en tip iedereen die ook een Blijdorpert moet worden.

STEUN ONS OOK MET EEN JAARABONNEMENT
DONEREN en/of BLIJDORPERT T-SHIRT


poster ik ben een BLIJDORPERT

Vertel het door

Als abonnementhouder ontvang je binnenkort weer het magazine De Giraffe. Hierbij is een mooie raamposter gevoegd. Laat zien dat je ons steunt. Ben je nog geen abonnementhouder? Klik op onderstaande button en kom ook vaker langs. Je kunt de poster hier downloaden.

Deel de foto van jouw opgehangen raamposter op onze social media met #Blijdorpert en maak regelmatig kans op zo’n cool t-shirt.

JA, IK VOEL ME OOK BLIJDORPERT & WIL EEN ABONNEMENT
IK BEN EEN BLIJDORPERT EN WIL DONEREN en/of BLIJDORPERT T-SHIRT


BEDRIJVEN

-> Adopteer een dier

Verbind ook jullie bedrijfsnaam aan een bijzondere diersoort of plant die past bij jullie missie en visie en adopteer een dier, plant of stukje van de natuur in Diergaarde Blijdorp. In deze coronatijd hebben wij je steun door dieradoptie of anderszins heel hard nodig. Ontdek hoe >

-> Korting voor jouw medewerkers

Wist je dat je als relatie van Blijdorp staffelkorting krijgt op entreebewijzen, het unieke Blijdorpert t-shirt en abonnementen voor jullie medewerkers? Met je bijdrage maak je medewerkers blij en steun je tegelijkertijd jullie favoriete dierentuin. Neem contact met ons op via sales@diergaardeblijdorp.nl om de mogelijkheden te bespreken.