Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend
koningspinguins leggen kopje op elkaar

Ben jij een Blijdorpert?

Blijdorpert opgelet! Stroop nu de mouwen op en steun jouw favoriete dierentuin. Door corona en de daaruit volgende maatregelen waren er twee sluitingen en vervolgens beperkingen van de aantallen bezoekers. Hierdoor moet Blijdorp alle zeilen bijzetten om deze periode financieel door te komen. Het voortbestaan van Diergaarde Blijdorp in het gedrang te komen en daarmee ook de bescherming van unieke dieren en planten in de wereld. Steun is zeer welkom. Daarbij hebben we jullie als BLIJDORPERTs nog steeds keihard nodig.

NIEUW: BLIJDORP-LOTERIJ MET MOOIE PRIJZEN!

STEUN ONS MET EEN JAARABONNEMENT
DONATIE en/of BLIJDORPERT T-SHIRT

Steun ons! Koop een Blijdorp-lot en maak kans op prachtige prijzen, verleng je abonnement, doe een donatie of koop een Blijdorpert t-shirt.


Vaker naar jouw dierentuin?

Met een jaarabonnement draag bij aan het welzijn van onze dieren én het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Ook als we gesloten zijn vanwege coronamaatregelen. Door nu een jaarabonnement te nemen óf te verlengen, geniet jij een jaar lang onbeperkt van onze dieren. Daarnaast zijn er nog vele voordelen.

Dat wil jij toch zeker ook?!

JA, IK WIL EEN ABONNEMENT


zelf een inzamelingsactie organiseren

Wil je Diergaarde Blijdorp steunen met je eigen actie, sponsorloop of voor je verjaardag geld inzamelen voor Blijdorp? Dat kan heel gemakkelijk via onze pagina op Geef.nl. Maak een eigen actie aan en deel het via social media, heel gemakkelijk. Alvast heel veel dank!

START JE INZAMELINGS-ACTIE


Blijdorpert t-shirt

Stroop je mouwen op en laat je zien! Met dit toffe shirt steek je natuurlijk de blits! Maar nog belangrijker is dat je met de aankoop van dit shirt ook jouw dierentuin steunt. Klik op onderstaande button en koop dat shirt. Tip: deel op onze social media je tofste foto van jou in dat shirt met #ikbeneenBlijdorpert en maak kans op een leuke prijs.

IK WIL ZO’N BLIJDORPERT T-SHIRT

Meestgestelde vragen over het Blijdorpert t-shirt >


Laat je zien BLIJDORPERT!

Op Facebook hebben we toffe filters gemaakt voor je profielfoto. Er zijn drie versies: giraffe, gorilla en olifant. Ga naar je profielfoto op Facebook en kies voor ‘kader toevoegen’, zoek dan naar ‘Blijdorpert’.

Trotser kun je ons niet maken! Enne, blijf onze berichten delen en tip iedereen.

STEUN ONS OOK MET EEN JAARABONNEMENT
DONEREN


koningspinguins leggen kopje op elkaarBEDRIJVEN

-> Adopteer een dier

Verbind ook jullie bedrijfsnaam aan een bijzondere diersoort of plant die past bij jullie missie en visie en adopteer een dier, plant of stukje van de natuur in Diergaarde Blijdorp. In deze coronatijd hebben wij je steun door dieradoptie of anderszins heel hard nodig. Ontdek hoe >

-> Korting voor jouw medewerkers

Wist je dat je als relatie van Blijdorp staffelkorting krijgt op entreebewijzen, het unieke Blijdorpert t-shirt en abonnementen voor jullie medewerkers? Met je bijdrage maak je medewerkers blij en steun je tegelijkertijd jullie favoriete dierentuin. Neem contact met ons op via sales@diergaardeblijdorp.nl om de mogelijkheden te bespreken.


Met jouw steun kunnen we …

IK WIL BLIJDORPERT WORDEN MET EEN ABONNEMENT
IK BEN EEN BLIJDORPERT & WIL EEN DONATIE DOEN