Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

WFFR-film in Blijdorp

Het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) begint weer! Dit grootste natuurfilm-festival vindt voor de vijfde keer plaats van 30 oktober tot en met 3 november in Cinerama Rotterdam. Vijf dagen lang worden hier de beste en meest indrukwekkende wildlife- en natuurfilms uit binnen- en buitenland vertoond.

Het WFFR heeft een prachtige natuurfilm geselecteerd die je op 27 oktober in onze dierentuin kunt bekijken.

BLIJDORP COLLEGE: FILMPREMIERE

Elephants Up Close – Gentle Giants

Nederlandse première in Blijdorp!
Zondag 27 oktober 11:00 – 13:00 uur in het EAUditorium

Film is Engelstalig, zonder ondertiteling.

RESERVEER HIER JE PLEK
Deze documentaire gaat over het grootste zoogdier ter wereld: de olifant. Botswana, in zuidelijk Afrika, is de thuisbasis van het grootste aantal olifanten in de wereld, er leven er meer dan 130.000. Olifanten zijn gevoelig, behulpzaam en vriendelijk en ze hebben een heel groot geheugen. Het lukt hen om waterbronnen feilloos te vinden. Maar hoe doen ze dat? Hoe communiceren ze met elkaar? En waarom verschijnen ze steeds met honderden tegelijk op dezelfde plek? “Elephants Up Close” geeft een compleet beeld van Afrika’s ‘icoon’ en biedt een bijzondere kijkje in hun leven. Kom dichterbij dan ooit tevoren…

Altijd al iets willen weten over onze natuurbehoudsprojecten of de Aziatische olifanten die in Diergaarde Blijdorp te bewonderen zijn? Dit is je kans! Na afloop van de film vertelt onze expert meer hierover en geeft antwoord op jouw vragen.

Dit Blijdorp College kost slechts €2,50 p.p.; je hebt wel een geldig entreebewijs/abonnement voor Blijdorp nodig.

Deze diashow vereist JavaScript.

RESERVEER HIER JE PLEK


Exclusieve korting Wildlife Film Festival Rotterdam

Als abonnementhouder betaal je slechts €7 voor films tijdens het WFFR. Ga naar wffr.nl en gebruik de actiecode BLIJDORP2019. Tijdens het festival zijn er ook kaarten aan de kassa verkrijgbaar. Je ontvangt de korting op vertoon van je Blijdorp-abonnement.

wffr film poster