Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 18:00 uur geopend

WFFR Documentaires

DRIE WFFR-PREMIERES IN BLIJDORP

Het Wildlife Filmfestival Rotterdam heeft voor Blijdorp drie prachtige natuurfilms geselecteerd die we in de aanloop naar het festival (24 t/m 28 oktober) aan onze bezoekers mogen vertonen. Deze films worden tijdens het festival vertoond aan een breder publiek maar zijn nu al te zien in Blijdorp!

Reserveer je plekje

Zondag 21 oktober – 11:00 uur  Sixteen Legs – Queen of the Dark
Ga mee op reis naar een bizarre wereld waar gigantische prehistorische spinnen zoeken naar liefde in het donker. Terwijl de wereld afdaalt naar de volgende massa-extinctie, komt een boodschap van hoop van een onwaarschijnlijke held: een wezen dat massale uitstervingen heeft overleefd in een magisch ecosysteem onder de bergen van Australië. Deze film is geschikt voor kinderen (8+) en (groot)ouders.

Over het WFFR
Het Wildlife Film Festival Rotterdam is het grootste natuurfestival van Nederland. Vijf dagen lang vertonen ze de beste en meest indrukwekkende wildlife- en natuurfilms uit binnen- en buitenland. Met internationale premières en een uitgebreid programma met lezingen en activiteiten. De vierde editie vindt plaats van 24 t/m 28 oktober 2018 in Cinerama Rotterdam. De kaartverkoop voor WFFR 2018 start op 1 oktober 2018 via wffr.nl website. Dan zal ook het volledige programma bekend zijn.


LET OP:

  • Alle documentaires zijn gratis, je dient wel vooraf online een plekje te reserveren. Je hebt wel een geldig entreebewijs of abonnement voor Diergaarde Blijdorp nodig.
  • We verzoeken je om op tijd aanwezig te zijn.
  • Vergeet dit e-ticket niet mee te nemen! Je kunt het e-ticket ook laten zien op je mobiele telefoon of tablet dus je hoeft het niet uit te printen.
  • Er wordt bij de ingang van de zaal gecontroleerd. (Je hoeft dit e-ticket dus niet af te geven bij de kaartcontrole van Diergaarde Blijdorp.)
  • Met het betreden van het park ga je akkoord met het Diergaarde Blijdorp reglement.