Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Wakkere vogels ontbijt

Wakkere vogels opgelet! Begin je dagje Blijdorp met een Wakkere Vogels Ontbijt.

ONTBIJT IS VOLGEBOEKT

TIP: Voltooi je Blijdorp-dag deze kerstvakantie op een speciale manier met het avondarrangement Warm Winters Blijdorp. Als de lichtjes de Diergaarde omtoveren tot een sprookje, kun jij na sluitingstijd genieten van winterse lekkernijen op de Winter food market. Kinderen roosteren marshmallows boven het wintervuur en luisteren naar de verhalenverteller… een magische voltooiing van een bijzondere Blijdorp-dag. Op 28 december en 4 & 5 januari kun je dit beleven, boek snel >

25 december Wakkere Vogels Kerstontbijt

Een bijzonder kerstontbijt: begin Eerste Kerstdag met het Wakkere Vogels Kerstontbijt in Diergaarde Blijdorp. Het ontbijt is in restaurant De Terraszaal van 9.00 tot 11.00 uur.  Vanaf de Oceanium-zijde brengt het treintje je naar de Terraszaal. Het ontbijt bestaat uit een ruime keuze luxe broodjes, allerhande hartig en zoet beleg, roerei & bacon, koffie of thee naar keuze en vers geperste jus d’orange. Tijdens deze speciale Kersteditie pakken we extra uit met kerststol en vers gemaakte wentelteefjes.

Wanneer: 25 december 2018 van 9:00-11:00 uur

Prijs: € 20,00* p.p. volwassenen, €12,50* voor kinderen van 3 t/12 jaar. Prijzen zijn exclusief entree voor Diergaarde Blijdorp.

LET OP:

*Ben je geen Blijdorp-abonnementhouder? Dan heb je bij dit arrangement een geldig entreebewijs nodig. Deze kun je ook in de webshop bestellen.