Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Blijdorp by Night 2-49 personen

Als de dierentuin sluit voor het publiek, ontvangen wij jullie graag voor een sfeervolle avond in Diergaarde Blijdorp met een uitgebreid dinerbuffet en een spannende rondleiding door een schemerige dierentuin. Ook geschikt als bedrijfsuitje!

Data Blijdorp by Night in 2019

  • dinsdag 12 maart
  • dinsdag 9 april
  • dinsdag 14 mei
  • dinsdag 10 september
  • dinsdag 8 oktober
  • dinsdag 12 november

De avond duurt van 19:00 tot 24:00 uur want dan gaan de dieren rusten.
Prijs per persoon: € 64*
(incl. btw, tarief 2019)

* Blijdorp Natuurbeschermingsfonds
Voor elke deelnemer aan het arrangement Blijdorp by Night gaat een bijdrage van € 3,95 naar het Blijdorp Natuurbeschermingsfonds.

Let op:

WE INFORMEREN U GRAAG DE MOGELIJKHEDEN

uitgebreide informatie:

Na sluitingstijd ontvangen wij uw gasten graag voor een sfeervolle en volledig verzorgde avond in Diergaarde Blijdorp. Tijdens het Blijdorp By Night Arrangement geniet u van een heerlijk dinerbuffet met drankjes uit het Hollands assortiment, krijgt u een rondleiding in een schemerige dierentuin en sluit u een onvergetelijke avond af met een kopje koffie en een klein dessert.

19:00 uur Welkom!
Wij ontvangen u in de Oewanja Lodge met een feestelijk drankje (non alcoholisch en licht alcoholisch). Op de tafels staat een knabbelgarnituur van gemengde nootjes.

19:20 uur Dinerbuffet
Na de ontvangst is het tijd voor een rijk gevuld buffet met overheerlijke koude en warme gerechten. Heeft u speciale dieetwensen? Geef deze door bij uw boeking.

Amuse soep
***
Koude gerechten Salade van couscous met gerookte kip Trio van Lams- & Serranoham met meloen “Salade Caprese” (tomaat met mozzarella, rucola en basilicum vinaigrette) Aardappelsalade met gerookte en gemarineerde zalm Groene salade met diverse garnituur en dressing
***
Warme gerechten Gebraden varkensprocureur met krachtige rode wijnjus Krokant gebakken kippendijfilet Filet van zalm met witte wijnsaus Ratatouille Roseval aardappels uit de oven met zeezout en rozemarijn

Hierbij serveren we onze huiswijnen, frisdranken en bier.

21:00 uur Rondleiding
Uw gezelschap wordt door deskundige gidsen in groepjes van 10 tot 12 personen rondgeleid door de schemerige dierentuin.

22:30 uur Dessert

Praat nog even na onder het genot van een klein dessert of een kopje koffie of thee. 23:30 uur Einde programma Alle dieren gaan slapen. U verlaat de Diergaarde via de aangegeven route.