Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Blijdorp College Tour

Tijdens de Blijdorp College Tour praten verschillende experts van binnen en buiten Blijdorp je helemaal bij over een aantal boeiende en actuele onderwerpen. De colleges staan onder leiding van Jet Sol, bekend van radio en TV. Heb je prangende vragen over een van deze thema’s? Dat kan: na afloop van de college is hier ruim de gelegenheid voor. Alle colleges zijn gratis, maar om zeker te zijn van een plek raden we je aan om vooraf te reserveren.

Reserveer je tickets 


NIEUW BLIJDORP COLLEGE

‘De man die de wereld wilde veranderen’

Op 15 januari 2017 door regisseur Mariëtte Faber en Sander de Haas & Wessel van Eeden van Justdiggit.

“A growing attitude is that problems today are beyond the ability to solve them. I don’t believe that.  We made the problems. We can solve them.”
– Peter Westerveld

In dit Blijdorp College laten we de documentaire “De man die de wereld wilde veranderen” over kunstenaar en visionair Peter Westerveld, zien. Regisseur Mariëtte Faber vertelt voorafgaand aan de film hoe ze de tegendraadse Peter Westerveld drie jaar lang volgde in Nederland en in Kenia op zijn missie om de wereld ervan te overtuigen dat hij dé oplossing heeft bedacht voor onze klimaatproblemen.

Sander de Haas en Wessel van Eeden van Justdiggit, dat vergroeningsprojecten uitrolt op basis van het concept van Peter Westerveld, zullen de aanpak om ecosystemen te vergroenen presenteren. Het college wordt afgesloten met de korte documentaire ‘Rainmakers’ die de positieve impact op de Maasai bevolking in Kenia laat zien.

  • Het College is gratis; je hebt wel een entreebewijs nodig voor Diergaarde Blijdorp (ticket of abonnement).

Reserveer je tickets

justdigitfotologo

Kijk de vorige Blijdorp Colleges terug >