Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Blijdorp College Tour

Tijdens de Blijdorp Colleges praten verschillende experts van binnen en buiten Blijdorp je helemaal bij over een aantal boeiende en actuele onderwerpen. De colleges staan onder leiding van Jet Sol, bekend van radio en TV. Heb je prangende vragen over een van deze thema’s? Dat kan: na afloop van de college is hier ruim de gelegenheid voor. Alle colleges zijn gratis, maar om zeker te zijn van een plek raden we je aan om vooraf te reserveren.

NIEUW BLIJDORP COLLEGE

De kleine panda’s en een reis naar het natuurbeschermingsproject in Nepal

Op 26 februari om 11:00u door Janno Weerman, vakgroephoofd Azië en vakgroephoofd Azië en tevens coördinator van het Europese fokprogramma van de kleine panda

In dit Blijdorp College vertelt ons Janno Weerman over de kleine panda en zijn reis naar Nepal. Deze avonturen  waren te volgen via de KleinePandaVlogs. Janno reisde naar Ilam in Oost-Nepal om de contacten te verstevigen en kennis uit te wisselen met de natuurbeschermers van het Red Panda Network. Diergaarde Blijdorp ondersteunt al vele jaren het Red Panda Network (RPN) dat zich inzet voor bescherming van kleine panda’s en hun natuurlijke leefgebied.


LET OP
– Het collegeticket is gratis, daarnaast heb je ook een geldig entreebewijs van Diergaarde Blijdorp nodig (abonnement of ticket).
– Met het betreden van het park ga je akkoord met het Diergaarde Blijdorp reglement.
Reserveer nu je tickets


KidsCollege Neushoorn Namaste en haar jong

Op woensdag 1 maart (voorjaarsvakantie) om 11:00 uur vertelt onze dierverzorgster Sunny bijzondere verhalen en deelt ervaringen over onze Indische neushoorn Namaste, haar dracht en natuurlijk de geboorte van haar jong.

We hopen dat op de dag van dit college ‘Nammie’ bevallen is van een gezond jong en we je kunnen blij maken en mogen inspireren met mooie video’s en foto’s van ons kleine neushoorntje. Sunny ken je van de NeushoornVlog en de FantVlogs.


LET OP:

  • Het KidsCollegeTicket is geldig voor 1 kind en 2 ouders/verzorgers/begeleiders (dus 1 ticket nodig per kind incl. begeleiders).
  • Geschikt voor kinderen van 5 t/m ca. 10 jaar.
  • Je hebt voor de colleges ook een geldig entreebewijs van Diergaarde Blijdorp nodig (abonnement of ticket).
  • Met het betreden van het park ga je akkoord met het Diergaarde Blijdorp reglement.

Reserveer nu je tickets

Kijk de vorige Blijdorp Colleges terug >