Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Vandaag tot 17:00 uur geopend

Blijdorp College agenda

Tijdens de Blijdorp Colleges praten verschillende experts van binnen en buiten Blijdorp je helemaal bij over een aantal boeiende en actuele onderwerpen. Na afloop van de college kun je ook vragen stellen ver het onderwerp. Er zijn Blijdorp Colleges voor volwassenen en Blijdorp Kids Colleges. Alle colleges zijn gratis, je dient wel vooraf online een plekje te reserveren. Je hebt wel een geldig entreebewijs of abonnement voor Diergaarde Blijdorp nodig.

verwacht:

27 december Blijdorp Kids College over leeuwen
van 11:00 – 12:00 in de Haaienzaal door dierverzorger Jos
Ontdek meer over de Aziatische leeuwenwelpjes. Hou de nieuwsbrief (vlak voor de kerstvakantie) in de gaten m.b.t. reserveren.

Bekijk hier de vorige Blijdorp Colleges terug

LET OP:

  • Alle colleges zijn gratis, je dient wel vooraf online een plekje te reserveren. Je hebt wel een geldig entreebewijs of abonnement voor Diergaarde Blijdorp nodig.
  • We verzoeken je om op tijd aanwezig te zijn.
  • Vergeet dit e-ticket niet mee te nemen! Je kunt het e-ticket ook laten zien op je mobiele telefoon of tablet dus je hoeft het niet uit te printen.
  • Er wordt bij de ingang van de zaal gecontroleerd. (Je hoeft dit e-ticket dus niet af te geven bij de kaartcontrole van Diergaarde Blijdorp.)
  • Met het betreden van het park ga je akkoord met het Diergaarde Blijdorp reglement.
  • Bij Blijdorp Kids Colleges dient er voor de kinderen een plekje te worden gereserveerd. Per kind mogen max. 2 ouders/verzorgers mee.

HIER KUN JE BINNENKORT RESERVEREN

Hou voor nieuwe Blijdorp Colleges onze site/nieuwsbrief in de gaten.