Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 21:00 uur geopend
fotografen omringen prairiehondje

Fotografieworkshops

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen; dat is het codewoord wanneer je graag een goede fotograaf wilt worden. Leren in praktijk is dan ook het doel van de fotografieworkshop in Diergaarde Blijdorp. Onze huisfotograaf Rob Doolaard is professioneel dieren- en natuurfotograaf. Hij neemt jou mee op avontuur en leert je de kneepjes van het vak. Zijn begeleiding zorgt ervoor dat je echt wat leert. Ben je een beginner of gevorderd fotograaf? Bezitter van een compact- of spiegelreflex-camera? Boek een van deze fotografieworkshops.

Fotografieworkshop € 50,- p.p.

  • Ontvangst met koffie of thee
  • Vier uur durende fotografieworkshop door huisfotograaf Rob Doolaard
  • Hand-out met tips en trucs
  • Parkeerkaart

Praktische informatie

  • Leeftijd: vanaf 16 jaar
  • Duur: 10:00 – 14:00 uur
  • Aantal deelnemers: minimaal 5 en maximaal 10 personen
  • Prijs: € 50,- p.p. excl. entree
  • Niveau: beginners en gevorderde fotografen
  • Benodigdheden: een eigen compact- of spiegelreflexcamera, entreebewijs en geldige tijdslot-reservering

We verzoeken je vriendelijk om bij twijfel over je fysieke toestand contact met ons op te nemen en niet deel te nemen aan de workshop. In het bijzonder bij griep, verkoudheid, keelpijn, hoesten, niezen en/of koorts. In onderling overleg kunnen we dan kijken wat de mogelijkheden zijn om de workshop op een ander moment in te halen. Restitutie is niet mogelijk. Wanneer de workshop niet doorgaat word je benaderd door Diergaarde Blijdorp.

Creatieve fotografieworkshop

Zaterdag 5 september, 17 oktober, en 19 december 2020 (geannuleerd)
10:00 – 14:00 uur

Ontdek samen met huisfotograaf Rob Doolaard de wereld van de creatieve fotografie. Je laat de ‘gewone’ fotografie even los en maakt gebruik van bijzondere technieken.

Camera instellingen en bijzondere standpunten, maar ook fotograferen door een glazen bol komen aan bod. Na vandaag krijg je genoeg inspiratie om je foto’s naar een hoger niveau te brengen. De vele creatieve fototips en trucs maken van deze dag een bijzondere belevenis.

 

foto door glazen bol in haaienbassin


Winter Fotografieworkshop

Zaterdag 12 december 2020 (geannuleerd)
10:00 – 14:00 uur

Tijdens deze fotografieworkshop leer je hoe je de mooiste winterfoto’s maakt in Diergaarde Blijdorp. Rob neemt je mee naar dieren die zich helemaal thuis voelen in de winter en naar dieren die juist liever in tropische sferen blijven. Kun je meteen een beetje opwarmen!