Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 00:00 uur geopend
blijdorp college banner

Blijdorp College agenda

Tijdens de Blijdorp Colleges praten verschillende experts van binnen en buiten Blijdorp je helemaal bij over een aantal boeiende en actuele onderwerpen. Na afloop van het college kun je ook vragen stellen over het onderwerp.

Bekijk hier de vorige Blijdorp Colleges terug

WILDLIFE FILMFESTIVAL

Het grootste natuurfilmfestival vindt voor de zesde keer plaats van 27 oktober tot en met 1 november online én in Cinerama Rotterdam. Zes dagen lang worden hier de beste en meest indrukwekkende wildlife- en natuurfilms uit binnen- en buitenland vertoond.

LET OP: PREMIÈRE IN BLIJDORP GEANNULEERD

Let op: de aangekondigde première in Diergaarde Blijdorp kan wegens de aangescherpte coronamaatregelen helaas niet plaatsvinden. De Engelstalige documentaire Seven Worlds, One Planet – Antarctica  is wel te zien tijdens WFFR. Zowel in Cinerama als online. Abonnementhouders betalen slechts €7 voor een bioscoopkaartje. Gebruik hiervoor bij het kopen van een kaartje de kortingscode Blijdorp2020. Op donderdag 15 oktober 2020 start de reguliere kaartverkoop voor de filmvertoningen in de bioscoop. Klik hier voor meer informatie.

WINACTIE

Tijdens het Blijdorp College verloten we onder de bezoekers vier vrijkaarten voor de online-film Spy in the Wild. Deze online kaartjes zijn te gebruiken tijdens het Wildlife Filmfestival en de film is, na inloggen via wffr.nl, 24 uur te bekijken.