Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 21:00 uur geopend

A Day At The Park

Laatst gewijzigd op vrijdag 9 juli om 20:00 uur

Let op: de Nederlandse overheid heeft op vrijdag 9 juli nieuwe maatregelen aangekondigd voor grote evenementen en festivals. Daarom zijn wij helaas genoodzaakt de silent disco (onder voorbehoud) te verplaatsen van 10 juli naar 21 augustus. Reeds aangeschafte tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Als je op 21 augustus niet aanwezig kunt zijn, is het mogelijk om restitutie te vragen bij ALDA. Iedereen wordt per e-mail op de hoogte gesteld.

Klik hier voor meer informatie.

Op zaterdag 21 augustus vindt de allereerste editie van A Day At The Park: Blijdorp Edition plaats. Tijdens het dance evenement krijgt een select aantal muziekliefhebbers de kans om na sluitingstijd door het dierenpark te lopen en luisteren naar dj-sets van Boris Ross en Franky Rizardo. Muziek is er in de vorm van een silent disco: door het dragen van de draadloze koptelefoons kan iedereen los kan gaan zonder overlast te veroorzaken.

“Met ‘A Day At The Park’ vieren we de stad Rotterdam en de daarbij horende iconen. Blijdorp stond al lange tijd op ons lijstje –– dat we als festivalorganisator de zomer kunnen aftrappen op deze iconische plek voelt ongelofelijk en onwerkelijk tegelijkertijd. Omdat we elkaar lang tijd niet hebben kunnen zien, laten we geen mogelijkheid onbenut om een feestje te vieren. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we het vertrouwen van Diergaarde Blijdorp hebben gekregen om een exclusief dance evenement te realiseren. Uiteraard georganiseerd op een veilige en verantwoorde manier voor zowel de vaste bewoners van het park, als de bezoekers.” aldus Allan Hardenberg, medeoprichter en directeur van festivalorganisator en promotor ALDA.

Unieke ervaring 

De 500 muziekliefhebbers die toegang hebben tot het dance evenement krijgen bij binnenkomst een draadloze koptelefoon, zodat ze al wandelend door het park kunnen luisteren naar de tunes van Boris Ross. Eenmaal aangekomen bij de eindbestemming: het podium, is het tijd om los te gaan op een 1,5 uur durende dj-set van Franky Rizardo. Al met al een unieke ervaring: ‘s avonds na sluitingstijd met een select gezelschap feesten in Diergaarde Blijdorp. 

“Ik heb veel gekke dingen meegemaakt, maar dat een van mijn eerste gigs na een pauze van 1,5 jaar in Blijdorp zou zijn voor een exclusief gezelschap.. dat had ik nooit kunnen bedenken. Ik heb er ontzettend veel zin in, maar tegelijkertijd is het ook wel een beetje spannend vanwege de unieke setting!” vertelt dj, producer en labelbaas Franky Rizardo.