Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend
Overig nieuws
27 januari 2020

Beste Evenementenlocatie van Nederland

Vandaag is Diergaarde Blijdorp uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van Nederland in 2019 tijdens het MEETINGS Business event. De prijs is uitgereikt door Hans Kazan. De afgelopen maanden konden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen stemmen op de genomineerde locaties en is Diergaarde Blijdorp als winnaar uit de bus gekomen!

EVENT ORGANISEREN? LAAT JE INSPIREREN

Steven Fontein, hoofd evenementen bij Diergaarde Blijdorp: “We zijn trots op deze mooie erkenning die bevestigt dat Nederlands best bezochte dierentuin ook een zeer gewaardeerde locatie is voor een onvergetelijk evenement. Daar hebben wij met ons team hard voor gewerkt”

Blijdorp Events
Jaarlijks organiseert Diergaarde Blijdorp zo’n 900 zakelijke events, van intieme vergaderingen tot personeelsuitjes van wel 10.000 deelnemers. Wat Diergaarde Blijdorp bijzonder maakt als evenementenlocatie is de unieke omgeving met mooie gethematiseerde locaties, moderne faciliteiten en bijzondere ontmoetingen met haar dieren. Een ervaren team van eventplanners, partymanagers en bediening staat garant voor een hoogwaardig culinair en service product.

MEETINGS Award
De MEETINGS® Awards zijn publieksprijzen voor de beste MICE-locaties en -bedrijven. Het zijn de prijzen voor de beste meeting- en eventlocaties, de beste suppliers en de beste aanbieders van teambuildingactiviteiten. De awards worden in 2020 in vier categorieën uitgereikt tijdens het jaarlijkse MEETINGS Business Event. De organisatie is in handen van MEETINGS: het eerste (sinds 1987) en grootste vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten.

Diergaarde Blijdorp
Met 1,5 miljoen bezoekers per jaar is Diergaarde Blijdorp de best bezochte dierentuin van Nederland. Blijdorp wil natuur beschermen en behouden en zo veel mogelijk mensen inspireren hetzelfde te doen. De gasten krijgen een leerzame, inspirerende natuurbeleving in een officieel erkende botanische tuin. Bijzonder zijn de 21 unieke rijksmonumenten van architect Van Ravesteyn waarvan een groot deel al is gerestaureerd. Hierbij wordt goed gekeken naar de inzet van duurzame materialen en slimme technieken om energie te besparen. Diergaarde Blijdorp investeert namelijk ook in een duurzame toekomst en draagt het GreenKey-keurmerk Goud.

NIEUWSGIERIG? LAAT JE INSPIREREN

award beste evenementenlocatie van Nederland 2019