Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend
ik ben een Blijdorpert, jij ook?
Dierennieuws
15 augustus 2020

Met jouw steun kunnen we dit blijven doen

Door de corona-periode en de nieuwe werkelijkheid lijkt het voortbestaan van Diergaarde Blijdorp in het gedrang te komen en daarmee ook de bescherming van unieke dieren en planten in de wereld. We hebben jullie #BLIJDORPERTs hard nodig!

Steun Diergaarde Blijdorp met een donatie voor bijvoorbeeld een speelelement of de inrichting van een kraamkamer. Ook help je ons door de aanschaf van een jaarabonnement of zo’n gers Blijdorpert-shirt!

IK WIL OOK STEUNEN

Naima is weer drachtig, ze is eind dit jaar uitgerekend. Als alles goed gaat, wordt dit het derde jong van een zwarte neushoorn dat in Nederland (in Blijdorp!) wordt geboren. Nu duimen dat alles goed gaat. Elke jonge neushoorn is van belang. In het wild is de zwarte neushoorn ernstig bedreigd. Met jouw steun kunnen we dit blijven doen en kun jij deze zeldzame dieren bewonderen in Blijdorp.

IK WIL OOK STEUNEN


Met jouw steun kunnen we ook onze zeeleeuwen dagelijks voeren met duurzaam gevangen haring (MSC-gecertificeerd). En jij kunt blijven genieten van dit spetterende schouwspel. Dierverzorger Dennis neemt je in deze video mee met het voeren.

IK WIL OOK STEUNEN


Onze Aziatische olifanten hebben weer genoten van een heerlijk bad! We laten je in deze video graag meegenieten. Je kunt ons ook steunen met een donatie voor een snackmoment of de inrichting van een kraamkamer. Ook help je door de aanschaf van zo’n leuk Blijdorpert-shirt, zoals Jos en Jedida dragen.

IK WIL OOK STEUNEN