Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 18:00 uur geopend
Activiteiten
19 juli 2021

AVONDOPENSTELLINGEN

> de avondopenstellingen 2021 zijn weer voorbij


In de zomervakantie van 2021 was Diergaarde Blijdorp van 23 juli t/m 27 augustus 2021 iedere vrijdag extra lang geopend, tot 21:00 uur. Zowel binnen als buiten was er genoeg te beleven! Je ontdekte hoe de dieren zich klaarmaken voor de nacht. Verspreid door de Diergaarde vond je verschillende foodtrucks en terrasjes voor een hapje en een drankje. Met een regulier dagticket of Blijdorp-abonnement kon je tijdens deze vrijdagavond-openstellingen lekker lang van onze dierentuin genieten. Een dag vol bijzondere ontmoetingen! Ontmoet olifantje Radjik, het zwarte neushoorntje Nasor, de zeeleeuwtjes en meer.Openingstijden

Maandag t/m donderdag en zaterdag & zondag van 09:00 – 18:00 uur. Vanaf 23 juli t/m 27 augustus 2021 as Blijdorp iedere vrijdag tot 21:00 uur open. 

Toegangsprijzen

Regulier tarief (toegang vanaf gereserveerde entreetijd tot 21:00 uur)

  • volwassenen €23,50 (online tarief)
  • kinderen €19,00 (online tarief)

Vrijdagavond-tarief (toegang vanaf 15:00 uur)

  • volwassenen €18,50 (€5,00 korting)
  • kinderen € 15,50 (€3,50 korting)

Bijzonderheden

  • Als Blijdorp-abonnementhouder heb je vrij entree & kun je na 15:00 uur (maximaal) 4 introducés meenemen met 25% korting op de avond-tarieven.
  • De speciale vrijdagavond-tickets zijn zowel online als aan de kassa te koop.
  • Uiteraard zijn ook alle overige tickets gewoon geldig tijdens de vrijdagavonden.

INLOOP FILMVOORSTELLING IN EAUDITORIUM
BLIJDORP X WFFR

Tijdens de vrijdagavond-openstellingen kun je genieten van korte natuurdocumentaires en -films die je bij blijven. In samenwerking met het Wildlife Filmfestival Rotterdam (WFFR), zijn er vanaf 15:00 uur in de zaal EAUditorium (in het Oceanium) doorlopende korte documentaires te zien, geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Zo draaien we de stop-motionfilm Gajah Borneo: een waargebeurd verhaal over een Borneo-dwergolifantje. Of raak geïnspireerd door de film Big World waarin een vader zijn zoon laat kennismaken met de wereld die groter blijkt dan alleen zijn eigen buurt. Of kijk naar Capuchin Culture (12 minuten), deze film is volgens WFFR één van de door kinderen best gewaardeerde films van dit jaar. Veel kijkplezier!

Gratis speurblad

Speurders opgelet! Ga deze zomer op avontuur met het gratis olifanten speurblad. Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het speurblad is gratis af te halen bij de olifantenvlonder, de kassa bij de oude entree en voorbij de kaartcontrole van de hoofdingang.
Of download hier het speurblad voorafgaand aan je bezoek.

Eten & drinken

Verspreid door de Diergaarde zijn verschillende foodtrucks en terrassen geopend. Geniet van een broodje falafel in de Poort van Azië, een kindermenu in de Oewanja Lodge (plaats je bestelling via de Jamezz app), een broodje gezond in de Lepelaar of koop een ijsje bij de foodtruck op het Amazonicaveld. In de gratis Blijdorp-app zie je de actuele openingstijden van alle horecagelegenheden op de dag van jouw bezoek.

Souvenirs

De Zee van ZOOvenirs is tijdens de avondopenstellingen geopend tot 21:00 uur. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal personen tegelijkertijd naar binnen mag in onze winkel. Neem ook een kijkje in onze webshop.

Speeltuinen

Buitenspeeltuin Oewanja Lodge is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar geopend. Om voldoende afstand te kunnen waarborgen zijn volwassenen niet toegestaan in de speeltuin. Binnenspeeltuin Biotopia is onder voorbehoud geopend. We verzoeken je de instructies van onze medewerkers op te volgen.

Parkeren

Parkeerkaart: €9,50 (€6,00 voor abonnementhouders). Meer informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden lees je hier.

Onbeperkt toegang

Met een Blijdorp-abonnement kun je zo vaak als je wilt onze dierentuin bezoeken. Je ziet de jonge dieren opgroeien en draagt ook bij aan het welzijn van onze dieren én het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Koop nu alvast een abonnement of verdien direct je entreetickets terug en koop een abonnement tijdens je bezoek.

ABONNEMENT KOPEN