Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot uur geopend
Overig nieuws
21 juli 2020

Langer geopend

DE AVONDOPENSTELLINGEN 2020 ZIJN VOORBIJ

In de zomervakantie (tot en met 29 augustus 2020) zijn we op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur geopend!

Reis op één avond af naar Azië, Afrika en Noord Amerika en ontdek in vogelvlucht de meest bijzondere diersoorten ter wereld. Maak een heerlijke wandeling in de avondzon en ontdek hoe de dieren zich klaarmaken voor de nacht. Struin door de verschillende continenten en laat je verwonderen door het natuurschoon. Strijk vervolgens met een hapje en drankje neer op één van de terrassen om de laatste zonnestralen mee te pikken. Reserveer van tevoren jouw entreetijd.

Reserveer een tijdslot

Wanneer zijn de avondopenstellingen?

  • Donderdag: 6, 13, 20 en 27 augustus 2020
  • Vrijdag: 7, 14, 21 en 28 augustus 2020
  • Zaterdag: 8, 15, 22 en 29 augustus 2020

Openingstijden

Op vertoon van je tijdslot kun je op deze dagen tot 21:00 uur (sluitingstijd) in de Diergaarde vertoeven.

Entreeprijs

Tijdens de avondopenstellingen geldt het reguliere tarief voor de entree. Vergeet niet om een tijdslot te reserveren voor jouw aankomsttijd. Vanaf dat moment mag je tot sluitingstijd in de diergaarde blijven.

Volwassene: €23,50 (online), €24,50 (kassa)
Kind 3 t/m 12 jaar: €19,00 (online), €20,00 (kassa)
Kind 0 t/m 2 jaar: €0,00

Parkeren

Parkeerkaart: €9,50 (€6,00 voor abonnementhouders). Meer informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden lees je hier.

Souvenirs

De Zee van ZOOvenirs en Buffaloshop zijn tijdens de avondopenstellingen geopend tot 21.00 uur. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal personen tegelijkertijd naar binnen mag in onze winkel. In de Zee van ZOOvenirs en de Buffaloshop is een beperkte voorraad van de Blijdorpert t-shirts verkrijgbaar.

Activiteiten

Om groepsvorming en drukte te voorkomen, zijn er momenteel geen kijkjes achter de schermen, voederpresentaties, rondleidingen en Vrije Vlucht Voorstellingen.

Dierverblijven

Bijna alle dieren zijn te zien (soms iets verder weg dan je gewend bent). Overdekte verblijven zoals het Oceanium, Amazonica en Krokodillenrivier zijn geopend. Sommige verblijven zijn echter in belang van de aangepaste richtlijnen gesloten, dit zijn Taman Indah, het maki-doorloopverblijf bij het Oceanium, de vliegkooi in Azië, het binnenverblijf van de gorilla’s en het binnenverblijf van de gelada’s.

Eten & drinken

Verspreid door de Diergaarde zijn verschillende foodtrucks en terrassen geopend. Hapjes en drankjes kun je hier afhalen en in de buitenlucht nuttigen. Geniet van een kindermenu in de Oewanja Lodge (plaats je bestelling via de Jamezz app) of koop een ijsje bij het Ooievaarsnest. In de gratis Blijdorp-app zie je de actuele openingstijden van alle horecagelegenheden op de dag van jouw bezoek.

Speeltuinen

Buitenspeeltuin Oewanja Lodge is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar geopend. Om voldoende afstand te kunnen waarborgen zijn volwassenen niet toegestaan in de speeltuin. Binnenspeeltuin Biotopia is onder voorbehoud geopend. We verzoeken je de instructies van onze medewerkers op te volgen.