Menu

Hoofdingang

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Nederland
Vandaag tot 17:00 uur geopend
ik ben een Blijdorpert

Ben jij een Blijdorpert?

Blijdorpert opgelet! Stroop nu de mouwen op en laat zien dat je jouw favoriete dierentuin steunt. Door de corona-periode en de nieuwe werkelijkheid lijkt het voortbestaan van Diergaarde Blijdorp in het gedrang te komen en daarmee ook de bescherming van unieke dieren en planten in de wereld. We moeten nu alle zeilen bijzetten om het financieel te redden. Daarbij hebben we jullie als BLIJDORPERTs keihard nodig.

Steun ons! Koop een Blijdorpert t-shirt, doe een donatie of verleng je abonnement.

IK WIL ZO’N BLIJDORPERT T-SHIRT
STEUN ONS MET EEN JAARABONNEMENT

Blijdorpert t-shirt

Stroop je mouwen op en laat je zien! Met dit toffe shirt steek je natuurlijk de blits! Maar nog belangrijker is dat je met de aankoop van dit shirt ook jouw dierentuin steunt. Klik op onderstaande button en koop dat shirt. Tip: deel op onze social media je tofste foto van jou in dat shirt met #ikbeneenBlijdorpert en maak kans op een leuke prijs.

IK WIL ZO’N BLIJDORPERT T-SHIRT

Meest gestelde vragen

Levertijd

Online bestellingen worden binnen 7 werkdagen verzonden via PostNL.

Orderbevestiging

De orderbevestiging ontvang je per SMS. We verzoeken je een 06-nummer op te geven bij het plaatsen van je bestelling.

Maattabel

  • Voor heren en dames zijn (unisex) maten verkrijgbaar in XS t/m 2XL. Deze t-shirts vallen normaal.
  • Kindermaten zijn verkrijgbaar van maat 98 t/m 152. Deze t-shirts vallen één maat kleiner dan gebruikelijk. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

Ruilen of retourneren online bestelling

  1. Verkeerde maat, kleur of print ontvangen
  2. Shirt met een beschadiging ontvangen
  3. Geen shirt ontvangen

Vragen of opmerkingen kunnen gemaild worden naar info@outfit.nl o.v.v.:

  • Naam
  • Adres
  • Aantal, maat, kleur en print van het shirt waar uw vraag over gaat.
  • Besteldatum

Let op: In geval van 1 of 2: foto meesturen waar het shirt zichtbaar op is.

Aanpassing van mijn online bestelling

Alle online bestellingen worden op bestelling gedrukt. Alle opbrengsten uit de Blijdorpert campagne Blijdorpert komen volledig ten goede van Blijdorp. Een aanpassing in de bestelling is alleen op dezelfde dag mogelijk. Stuur een mail met het ordernummer naar marketing@diergaardeblijdorp.nl.

Te koop in Blijdorp

Van de Blijdorpert t-shirts is een beperkte oplage verkrijgbaar in de Zee van ZOOvenirs en de tijdelijke buffaloshop (naast de bizons). Binnenkort zijn de t-shirts ook in de VriendenBazaar verkrijgbaar.


ik ben een Blijdorpert, jij ook?

Vaker naar jouw dierentuin?

Draag bij aan het welzijn van onze dieren én het beschermen van hun natuurlijke omgeving. Door nu een jaarabonnement te nemen óf te verlengen, geniet jij een jaar lang onbeperkt van onze dieren. Daarnaast zijn er nog vele voordelen.

Dat wil jij toch zeker ook?!

JA, IK WIL EEN ABONNEMENT


profielfoto bokito

Laat je zien BLIJDORPERT!

Op Facebook hebben we toffe filters gemaakt voor je profielfoto. Er zijn drie versies: giraffe, gorilla en olifant. Ga naar je profielfoto op Facebook en kies voor ‘kader toevoegen’, zoek dan naar ‘Blijdorpert’.

Trotser kun je ons niet maken! Enne, blijf onze berichten delen en tip iedereen die ook een Blijdorpert moet worden.

BEN JIJ EEN BLIJDORPERT?


poster ik ben een BLIJDORPERT

Vertel het door

Als abonnementhouder ontvang je binnenkort weer het magazine De Giraffe. Hierbij is een mooie raamposter gevoegd. Laat zien dat je ons steunt. Ben je nog geen abonnementhouder? Klik op onderstaande button en kom ook vaker langs. Je kunt de poster hier downloaden.

Deel de foto van jouw opgehangen raamposter op onze social media met #Blijdorpert en maak regelmatig kans op zo’n cool t-shirt.

JA, IK VOEL ME OOK BLIJDORPERT


BEDRIJVEN -> Korting voor jouw medewerkers

Wist je dat je als relatie van Blijdorp staffelkorting krijgt op entreebewijzen, het unieke Blijdorpert t-shirt en abonnementen voor jouw medewerkers? Met jouw bijdrage maak je jouw medewerkers blij en steun je tegelijkertijd jouw favoriete dierentuin. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.